![]()
[ 1 ] 2 3 następna »
|
|
Ledwo siedze przed kompem, koncentracja uleciala, kimac mi sie chce, kawa nie pomaga.... |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 07-01-2011, 19:29 | Link | Cytuj |
|
|
|
Eastenders!!!!.....now :p |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 07-01-2011, 20:02 | Link | Cytuj |
|
|
|
nie ogladam....czekam az zmienia topik bo wieczne ponurasy w tym EE leca...albo szalona Janine meza truje, ktos kogos morduje, dzieci podmienija -ile kuzwa mozna?! boska ladne usta masz |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 07-01-2011, 21:45 | Link | Cytuj |
|
|
|
Nie zmienia, bo taki jest ''urok'' eastenders Teraz jest lepsza historia. Ronnie i Kat urodzoly dzieci w tym samym czasie, chlopcow. Ronnie dziecko zmarlo zaraz nastepnego dnia (cot death) i idac skrotami Ronnie podmienila dziecko Kat. Kat rozpacza nad smiecia swojego dziecka... Historia okropna, niesmacznie sie oglada, ponoc wywolala 9000 complaints. |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 08-01-2011, 17:43 | Link | Cytuj |
|
|
|
ta, to zalapalam po obejrzeniu 30 sekund ktoregos odcinka skomplikowani to oni nie sa, ale juz nawet dla mnie jest przesada jesli chca upchnac w paru odcinkach historie zycia chlamu czytalas kiedys Martina Cole? Sa to tak zajebiscie proste ksiazki - wlasnie o East End - ze trzeba nie wiem kim byc zeby sie nie bawic czytajac podsunelam Niunce jak tu byla a nie miala co czytac i mowi - mamo, ale ona sie powtarza na co ja - widzisz, bo to sa proste ksiazki dla tych ktorzy maja klopotty z pamiecia niemniej jednak - czyta sie fajnie -tzn bardzo latwo jak to ktos okreslil ten typ - bathroom/toilet reader ale za to przeczytalam kiedys cos co dotyczylo Irlandii - chyba Belfast - w latach 20. nie pamietam tytulu bo bylo to wieki temu, ale jak mi sie przypomni - podrzuce - bo fajna do poczytania i musze powiedziec - bathroom reader okreslenie bardzo ale bardzo mi sie podoba chyba ostatnie ksiazki ktore czytalam na zasadzie - do kurwy nedzy czy cos sie zacznie dziac - a potem jak sie zaczelo - to byl Pullman i jego seria 'golden compass' jak mnie wkurzala pierwsza ksiazka! to tak jakbym na nowo czytala Lewisa (ale nie tego od Alicji - Lewis od fantasy) rzadko mam ze ksiazke rzuce w kat bo mnie irytuje, ale musze powiedziec ze Lewis i Pullman kuzwa - they were doing my head in! mordega w kazdym razie Lewis w sumie jest lepszy bo 'starszy' i strasznie przypomina mi produkcie horrorow z Ealing Studios (tzw Hammer) - w ktoryms kosciele dzwoni ale nie wiedza w ktorym lubie te starocie |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 08-01-2011, 18:39 | Link | Cytuj |
|
|
|
hmm, kiedys czytalam mnostwo ksiazek, ale teraz nie mam czasu, bo nie umiem przestac jak zaczne... musze skonczyc Teraz mam pare testow do przejscia, wiec powinnam sie uczyc ale siedze i robie NIC, chyba sie objadlam, zawsze o tej porze mnie nuzy.... |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 08-01-2011, 18:42 | Link | Cytuj |
|
|
|
Rozgryzam facebooka, chce zalozyc strone, ale poniewaz nigdy nie mialam konta wiec na razie po omacku chodze. |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 08-01-2011, 18:43 | Link | Cytuj |
|
|
|
FB? strone? to jak moje dziecko ona zalozyla jakas z fotami moge ci podeslac ale tylko na priva |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 08-01-2011, 18:44 | Link | Cytuj |
|
|
|
ale co mi podeslesz, jej stonke? Bo ja potrzebuje kogos kto mi to zrobi yhyhyhy Dawaj te srtonke, pamietam jak wkleilas jej jakis rysunek kiedys, bardzo mi sie podobal. |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 08-01-2011, 18:46 | Link | Cytuj |
|
|
|
Nooooooooo, dostalam |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 08-01-2011, 18:57 | Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 3 następna »