![]()
[ 1 ] 2 następna »
|
|
Wychodze :kaawa: siup |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 11-01-2011, 07:38 | Link | Cytuj |
|
|
|
siup |
| 11-01-2011, 09:36 | Link | Cytuj | |
|
|
jestem wykonczona |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 11-01-2011, 18:06 | Link | Cytuj |
|
|
|
pisalam juz, ze jestem wykonczona? no, jestem, dzisiaj prawie zemdlalam, zrobilo mi sie sloabo i zielono na twarzy Wygladam jak wlasna smierc dzisiaj... dobranoc |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 11-01-2011, 23:58 | Link | Cytuj |
|
|
|
a mowilam zebys w koncu zaczela normalnie jesc |
|
-- Kluseczek...:) 12-01-2011, 09:53 | Link | Cytuj |
|
|
|
Kaw juz chyba 6 wypilam.... Babcia mi padla, cisnienie jej podskoczylo i lezy Pogoda do dupy,psica spi do gory brzucholem i wali ja czy gdzies idziemy czy nie bo sama deszczu nie lubi .... Koty maja ubaw bo sa w domu 3 nowe duze pudla z tym babelkowym w srodku - dowiezli kuwetki i nowe zarcie.. koty oczywiscie najbardziej zainteresowane pudlami..... Chyba sie przespie.... Beata - jak mi plecy siadly tak ze sie ruszac nie moglam to mi z pracy physio dali , tak mnie gnebila ze wylam czasem, jakies chrzastki mi lamala itd ale wniosek w moim przypadku byl jeden - stres. Nie wierzylam ale odkad nie pracuje to ani razu mnie plecy nie bolaly... Ale moje to bylo gorna czesc tak od paska od stanika w gore. Neurolog (bo tez mialam badania) tez stwierdzil ze to gdzie i jak mnie boli to czysto stresowe.... teraz mi przeszlo. Bralam Naproxen ale bez recepty nie dostaniesz, pozniej bralam Naproxen i Tramadol 500g razem. Po Tramadolu niezle odloty sa - tyle ze nie bolalo. Physio mozesz miec za darmo jak Cie GP skieruje, reszte pojecia nie mam.... |
| 12-01-2011, 14:56 | Link | Cytuj | |
|
|
dzieki nurofen zdaje sie dzialac ale bol nadal jest biorac pod uwage przeszlosc - te od 'stanika w gore' tez mialam wlasnie co do osteo poszlam, ale pasuje do Jakobich korzonkow pooczatkow opisu ide do GP w poniedzialek stres nie - bo w sumie na plecy to ja zawsze narzekalam - nawet na poczatku jak tu przyjechalam, a ciagle siedzenie przy kompie sie tylko do tego dolozylo |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 12-01-2011, 15:03 | Link | Cytuj |
|
|
|
niech Ci da Tramadol, jako przeciwbolowy jest berdzo dobry.. Mloda tez dostala Tramadol jak w szpitalu wyladowala na tydzien z objawami wyrostka (jak zwykle) i przez tydzien zwijala sie z bolu a na zadnych testach/badaniach nic nie wychodzilo... Tramadolu chyba bez recepty nie kupisz, zobacze czy mam w domu jeszcze... choelrnie mocne to No u mnie jednak wyszlo ze mieli racje i to byl stres bo odkad nie pracuje to NIC mnie nie boli a naprawde zdychalam.. przy okazji jak mi przesiwtlenie zrobili (jakies insze 3 wymairowe zapomnialam jak to sie nazywalo bo walczylam jak lew o wszystko co tylko sie dalo w szpuitalu zeby mi zrobili) to sie okazalo ze mam extra zebra... mutant jakis jestem bleeeeeeeeeee Emigrantka edytował(a) ten post dnia 12-01-2011 o godzinie 15:08
|
| 12-01-2011, 15:07 | Link | Cytuj | |
|
|
ehm, ja mam uczulenie na tramadol Trzeba zaczas cwiczyc... ale najpierw nastawic kosci |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 12-01-2011, 21:48 | Link | Cytuj |
|
|
|
No Tramadol nie kazy moze brac.. u mnie w miare spokojnie bylo ale rozmawialam z ludzmi ktorzy niezle jazdy na tym mieli.... |
| 12-01-2011, 23:31 | Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 następna »