![]()
|
|
nie wstydzimy sie |
|
-- think positive, be positive, laugh loud, party hard, enjoy every second of your life, make love and listen to the music. :) 01-08-2008, 09:51 | Link | Cytuj |
|
|
|
witam Jeszcze 20-30% korekty w cenach nieruchomosci i kupie sobie domek w B-mouth lub okolicach |
|
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... 01-08-2008, 13:46 | Link | Cytuj |
|
|
|
polecam Southbourne, troche peryferie ale jaka miejscowka... nad samiutkim morzem, 5 min piechotka na klify, z 15 min samochodem do centrum B'mth a przedewszytskim cenowo lepiej to wyglada niz samo Bmth, ktore moze i tetni zyciem (szczegolnie nocami) ale osobiscie nie chcial bym mieszkac w miejscu gdzie mi muza lupie dookola i morde dra do 3-4 rano |
|
-- think positive, be positive, laugh loud, party hard, enjoy every second of your life, make love and listen to the music. :) 01-08-2008, 16:05 | Link | Cytuj |
|
|
|
No miasto super dla imprezowiczów, do życia trochę droższe, ale za to ma też więcej do zaoferowania. Dzięki dużej ilości szkół angielskiego mnóstwo cudzoziemców przez co tubylcy bardziej tolerancyjni. Klimat, roślinność prawie jak w tropikach (jeśli lato dopisze, bo tego roku to klapa była). Według mojej opinii to Christchurch fajniejszy do zamieszkania, ale Southbourne jak Hsz pisze też nie jest zły. Kurde... jak sobie powspominam to ciągnie trochę w tamte strony... echh... OT MODE ON Jak nici z IV RP będą to pewnie się jeszcze wyemigruje kiedyś OT MODE OFF |
|
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! 04-10-2008, 00:42 | Link | Cytuj |