![]()
[ 1 ] 2 następna »
|
|
Wahalem sie przy pisaniu tego posta, ale niech tam. Otoz chcialbym podzielic sie z wami swoimi przemysleniami na temat typowe, polskiej, slowianskiej urody. Jako, ze zblizam sie niuchronnie do 40 dopada mnien Hehehe nie ma to jak samokrytyka nie ? Ale zacznijmy od poczatku (sic! "Zróbcie coś ze swoimi polskimi mordami" Ja rozumniem, ze nie wyemigralal sam kwiat polskiej ynteligencyi, ale takiej ilosci tepych mord nie widzialem od dawna. Czy to normalne ? Czy Polak nie potrafi sie ubrac, wypachnic ? No same tepe ryje, a nie daj Boze jak jaki sie odezwie. Juz myslalem, ze reputacje podbuduje zenska czesc czekajacych. Taka niebrzydka ruda, z maluszkiem stala za mna, nietuzinkowa uroda, nie wypacykowana jak kozaczkowe londonerki, Slowem wizualiza OK. I nagle odbiera komorke i mowi (zgaduje, ze do parnera, ktory zaraz notabene przyszedl - kolejna tepa, lysa morda): "Przychodz szybko (tu bylo ime ale mi umknelo) bo tu sie kurwa niezle cyrki dzieja. Ja na przylad teraz cyckiem pod ambasada karmie" .. Czarl prysl ............. |
|
-- buzka Jakobi 27-06-2011, 11:26 | Link | Cytuj |
|
|
|
widzialam jedna Polke pare tygodni wstecz ktora odbiega od mojego standardowego obrazu Polki...wysoka szczupla, typ raczej naukowy a nie kosmetyczny...nawet jej za Polke nie wzielam dopoki sie do mamy czy tam siostry nie odezwala ale wiekszosc u mnie w okolicy to biale kozaczki jednak |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 27-06-2011, 11:47 | Link | Cytuj |
|
|
|
Chyba mnie widzialas |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 27-06-2011, 18:24 | Link | Cytuj |
|
|
|
cicsnienie jednak - mnie zawsze na deszcz boli i wlasnie slucham prognozy - i deszcz pozniej |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 27-06-2011, 18:25 | Link | Cytuj |
|
|
|
tylko potem zaczyna sie smiac myhyhyhy i czar pryska |
|
-- Kluseczek...:) 27-06-2011, 18:41 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: Jakobi Wahalem sie przy pisaniu tego posta, ale niech tam. ..... "Zróbcie coś ze swoimi polskimi mordami".... Ja rozumniem, ze nie wyemigralal sam kwiat polskiej ynteligencyi, ale takiej ilosci tepych mord nie widzialem od dawna. Czy to normalne ? Czy Polak nie potrafi sie ubrac, wypachnic ? No same tepe ryje, a nie daj Boze jak jaki sie odezwie. Ja zawsze na jakas rasistke wychodze jak powiem ze polakow nie lubie. Wiekszosci, ktorych spotykam- nie wszystkich oczywiscie z morda albo twarzowo albo sluchowo wyskoczy, yntelygencyie jakos musi chowac bo nie swiadczy o niej nic albo sklada pensy przez pol roku zeby sie na 2 tygodnie w pl pokazac, a do kina nie pojdzie bo odklada.. (jak kolega z liceum, taka szkoda, fajny z niego facet byl) jak przyszlo do ich slubu to byl we fraku i w jedwabnych bialych rekawiczkach.. ech.. a w londku pokoj mieli we flat share z kilkoma chinkami Wrazenie robia po 2 minutach sluchania/rozmowy- naogol juz z przyzwyczajenia nie zaczynam rozmowy/nie kontynuuje jak sie zacznie- cale szczescie malo ludzi mnie po slowianskiej mordzie rozpoznaje. Mowiac szczerze oprocz pp i 1 dziewczyny w biurze to nie zainwestowalam w zadna znajomosc z polakami Miyaki edytował(a) ten post dnia 27-06-2011 o godzinie 19:48
|
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 27-06-2011, 19:39 | Link | Cytuj |
|
|
|
'0' polskich przyjaciol. Polskich znajomych mozna policzyc na palcach jednej reki a i tak sa to malzenstwa mieszane. Naszych poznac po zachowaniu, ubraniu i fryzurce. Panny przewaznie glupie malomiasteczkowe pindy chcace cos pokazac niestety nie reprezentujace zadnych wartosci. A juz najlepiej jak takie rozmawiaja przez telefon opowiadajac na glos aby caly autobus slyszal ze ona to akurat miala okres ale bzykala sie z tym a tamten przyszedl.......... Beznadzieja. Nawet osoby z naszego przedzialu wiekowego nie sa lepsze czesto mozna spotkac skacowanego wasatego Zdzicha z pucha piwa o 7am. O patrzcie jaki ja BOchATER potrafie tyle wypic. Na granicy powinni robic wstepna weryfikacje na IQ |
| 27-06-2011, 23:17 | Link | Cytuj | |
|
|
Jasiek patrzyl na mojego posta jak wczoraj pisalam i pyta: to po co sie na pp udzielasz jak Polakow nie lubisz.. oprocz Shreka i dwoch ew nikogo nie spotkalam, ale i jakos przez internet pp mi nie przeszkadza.. Jakobi, z Polakami nie bedziemy w city pracowac? |
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 28-06-2011, 10:15 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: Miyaki Jasiek patrzyl na mojego posta jak wczoraj pisalam i pyta: to po co sie na pp udzielasz jak Polakow nie lubisz.. oprocz Shreka i dwoch ew nikogo nie spotkalam, ale i jakos przez internet pp mi nie przeszkadza.. Jakobi, z Polakami nie bedziemy w city pracowac? Ja nie wiem @Miyaki. Ja tu nie wielu mam znajomych Polakow majacych prace biurowe. Oprocz osobistej malzonki ksiegowej. Acha i jeszcze taka jedna fajna pare polska ale paradoksalnie oni za rok postanawiaja wracac. I szczerze mowiac nie spodziewam sie w nowej pracy jakiegos spotkac, chyba, ze w ochronie. Tu rzeczywiscie Polacy pracuja czesto ponizej kwalifikacji. Nie licze rzecz jasna typowych "nosicieli" tepych fizjonomii |
|
-- buzka Jakobi 28-06-2011, 10:27 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: Jakobi Ja nie wiem @Miyaki. Ja tu nie wielu mam znajomych Polakow majacych prace biurowe. to juz nawet nie o biurowe chodzi, ale nie tylko w sprzataniu, na kasie, w restauracji, ochronie czy na budowie. A i jeszcze na czarno bo nie wiedza, ze moga legalnie jak mi sie tez zdarzylo spotkac (gdzie ta sciana). Sama przyjechalam tu na wymiane z jednych z tych zawodow. Roznica taka, ze poszlam gdzies dalej bo w tym zawodzie nie widzialam w UK mozliwosci rozmoju; moze ja jestem jakas dziwna ale jak dla mnie czlowiek sie musi rozwijac, a nie czekac na zbawienie albo, ze mu "skapnie". Zawodowo/finansowo i nie tylko.. Pare miesiecy temu Jasiek wlaczyl program o Polakach w UK i koles mial spotkanie z managerem restauracji bo przyszedl na kacu. Zakonczyl wywiad: czlowiek nie wielblad, pic musi.. cale szczescie ludzie mnie w pracy nie biora za czesc tego tlumu, bo przyznam przykro by mi bylo to jedno, ale i zeby bym chetnie wybila ze taka opinie robia, jakkolwiek naogol na opiniach mi nie bardzo zalezy. Wstyd i hanba, czy jak to bylo zakoncz wacpan wstydu oszczedz; czasem mysle, ze lepiej, zeby wrocili... Miyaki edytował(a) ten post dnia 28-06-2011 o godzinie 10:45
|
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 28-06-2011, 10:43 | Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 następna »