![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
|
sie mialam zapytac jak jest smoked paprika po polsku? bo suszona slodka to zwykla a smoked.. wedzona mi jakos nie pasuje |
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 31-01-2012, 23:07 | Link | Cytuj |
|
|
|
a ja dzis wyszlam na pierwszy spacer krotki - tylko do sklepu...kuzwa jak sie zmeczylam...weszlam na hot chocolate do mojego baru i czuje ze mi nie ten teges - pot na czolo, a barmanka znajoma mowi - uuuu...zbladlas no kuzwa - za duzy wysilek byl nie moge jednak jeszcze biegac jak kiedys...do tego mam jednak problemy z oddychaniem - krotki oddech - dlatego w szpitalu tydzien mnie na masce tlenowej trzymali pisalam do emi ze jak bede wychodzic ze szpitala to bede wypierdalac jak kot w podskokach na co ona ze raczej jak zolw - i miala racje do tej pory wolno mi jakos rekonwalescencja idzie, ale przynajmniej mam sile przy kompie juz usiasc |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 31-01-2012, 23:54 | Link | Cytuj |
|
|
|
witamy i zyczymy zdrowia |
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 01-02-2012, 09:18 | Link | Cytuj |
|
|
|
Dziekuje Miyaki Rowniez Beacie zyczymy zdrowia i szybkiej rekonwalescencji. |
| 01-02-2012, 09:45 | Link | Cytuj | |
|
|
Quote: Miyaki sie mialam zapytac jak jest smoked paprika po polsku? bo suszona slodka to zwykla a smoked.. wedzona mi jakos nie pasuje grillowana papryka? beaata, nie chce cie przerazic, ale zeby calkiem wrocic do siebie to zajmie cie przynajmniej rok To nie znaczy, ze po kazdym wyjsci udo sklepu bedzie ci slabo i pot sie lal Jedz czosnek, naprawde wmacnia organiz, poza tym musisz sobie dostarczyc mikroelementy, zapomnij o witaminach z holland and barnet, nie przyjmuja sie bo maja za duze molekuly. |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 01-02-2012, 10:02 | Link | Cytuj |
|
|
|
witamin to ja mam tu pelno...zre thiamine (witamina B1) i witamine B compound - strong ze szpitala jak mnie wypisywali to lekow dostalam caly worek boska - lacznie z witaminami wlasnie do tego dali mi cos na cisnienie/angina - almodipine (Amlodipine is used in the management of hypertension, and coronary artery disease.) z tego co wyczytalam to almodipine i thiamine sa na cos co sie nazywa beriberi a beriberi jest ' is a neurological and cardiovascular disease.' i do tego pare innych tablet niewazne...w kazdym razie myslalam ze jakos szybciej wroce do siebie - i tyle no ale dobrze i tak jest skoro siedze juz przed kompem |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 01-02-2012, 10:52 | Link | Cytuj |
|
|
|
Git Bea bedzie lepiej z kazdym dniem tylko powolutku teraz |
| 01-02-2012, 12:44 | Link | Cytuj | |
|
|
ja wlasnie ci mowie, zebys zainwestowala w mikroelementy, witaminy swoja droga... by the way, ile zrzucilas wagi? |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 01-02-2012, 13:48 | Link | Cytuj |
|
|
|
nie wiem dokladnie boska bo sie nie wazylam wieki ale znajac swoje cialo i rozmiary to miedzy 10 a 15kg ale mowie - to poszlo wszystko dzieki kroplowce...jakbys przez 10 dni NIC nie jadla, ale to NIC i wode dostawala tylko wyplukania ust (bo pic tez mi nie bylo wolno) to tez by polecialo tyle no i mowie - zoladek tez sie zmniejszyl bo zjem troche i sie czuje naaaazaaaaarta |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 01-02-2012, 18:01 | Link | Cytuj |
|
|
|
ale dzis juz sroda! |
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 01-02-2012, 19:31 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ]