![]()
|
|
jak w temacie kto mi cos ciekawego obejrzenia poleci jestem w trakcie fringa i flash forward ten drugi podobno maja zdjac bo nie zadowala ich ogladalnosc fringe mi sie podoba przymierzam sie do Eureki, ktos widzial? piszcie jak macie cos ciekawgo w zanadrzu |
|
-- semper idem 27-10-2009, 23:08 | Link | Cytuj |
|
|
|
Eureka - bardzo zabawna, jak najbardziej do ogladania... ale to luzne wesole kino, pomieszanie sci-fi z komedia. Widzialem 3 sezony i sciagam dalej Warehouse 13 - bardzo ciekawe polaczenie Eureki z Archiwum X, tez smiesznawy widzialem 7 epizodow, i ciekawie mi sie oglada. Ze starszych to ja bardzo lubie Sliders Aaaa i oczywiscie Stargate peace Payol |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 27-10-2009, 23:47 | Link | Cytuj |
|
|
|
hm o Warehouse nie slyszalm , popatrze chetnie, sliders cos mi to mowi to o paczce przyjaciol ktorzy sobie "zjezdzaja" miedzy alternatywnymi wszechswiatami? jezeli tak to ogladalam na pl tv do Stargate jakos sie nie moge przekonac, nie lubie takiego sensu stricte sci-fi tylko takie lzjesze typu psychokineza parapsychologia itd dlatego fringe mi pasi jak najbardziej, ale sprobuje z opinii widze battlestar galactica ale to chyba w stylu star trecka jest ? podobalo mi sie kingdom hospital wg kinga no i kiedys sto lat temu ogladalam namietnie the outer limits heheh ostatnio nawet sobie przejrzalam pare odcinkow dzieki payol skorzystam mzoe jeszcze ktos ma jakies ulubione seriale sci -fi ? |
|
-- semper idem 28-10-2009, 00:05 | Link | Cytuj |
|
|
|
do ogladania polecam ta: http://my-free-guide.com/tv-series-online.htm moj staly punkt to NCIS na biezaco FForward (troche juz nudzic mnie zaczyna, hehehe) Being Erica i inne wszystkie te Anarchie itd itp |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 28-10-2009, 00:06 | Link | Cytuj |
|
|
|
wlasnie co do FF popsul sie nieco, a being Erica to co to za serial ? wiem moge klepnac w google ale chce opinii kogos kto oglada |
|
-- semper idem 28-10-2009, 00:21 | Link | Cytuj |
|
|
|
being erica to wlasnie to o czym gadaliscie u gory ah, kurcze - zle przeczytalam - pochrzanilo mi sie z payolowym eureka taki tam serial na luzie i z przymsuzeniem oka - w sumie obejrzalam sezon 1 i drugi tez ogladam wasz Warehouse tez tam jest - i masa innych seriali - takich co to nie ma w UK Ugly Betty ogladam tam tez - ale juz jestem na sezonie 4 bo tu z opoznieniem daja i chyba niedlugo sie wezme za nadrabianie wszystkich CSI - bo tu je pokazuja chyba z polrocznym opoznieniem - podobnie jak Betty sobie popatrz - niektore na pewno znasz maja IT crowd - nasz rodzimy angolski, maja Bing Bang Theory (chyba oni...?) - tez juz nowy sezon sie zaczal na CW zdaje sie i nie wiem co tam jeszcze stargates tez maja - Stargates to ja lubilam |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 28-10-2009, 00:36 | Link | Cytuj |
|
|
|
z bing bang jestem na biezaco hehe wariaty popatrze na being erica teraz mam duzo czasu na lenienie sie i ogladanie seriali z csi dalam sobie spokoj na razie, w 8 serii las vegas zastrzelili warricka i przestalam ogladac, ta postac umarla czy zmartwychwstala szczesliwie? Betty skonczylam chyba na 2 serii, teraz z braku laku ogladam sobie Wings stary serial komediowy o braciach pilotach mam sentyment do tego serialu i moge go ogladac zawsze wszedzie i ciagle pewnie tez macie takie ? |
|
-- semper idem 28-10-2009, 00:41 | Link | Cytuj |