![]()
« poprzednia 1 … 17 18 [ 19 ] 20 21 22 następna »
|
|
mua! dzieki beata x |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 27-01-2011, 09:23 | Link | Cytuj |
|
|
|
oprocz azjatyckiego - ulubionego kina Rudej co widzialam ostatnio: Henry's Crime- z Keanu R - dobre, nawet bardzo; niby nic nowego ale totalnie luzacki z tymze nie prze-luzacki Toast - brytyjski - bardzo mi sie podobal (Helena B-C - jak zwykle swietna i Victoria H ktorej twarz znam z wielu UK produkcji ale nigdy nazwiska nie pamietam)) Unknown -z Liam N (tyz go lubie); film do obejrzenia Your Highness - od tych co Pineapple Express zrobili...sorry, ale tego humoru totalnie nie lapie; podobnie jak P.E - nie podobal mi sie.. Love Crime - z Kirstin Scott Thomas...well, film jest francuski i jak najbardziej francuski przypomina Hannah - hmmmm...taki sobie The Lincoln Lawyer - prawie wszystkie ksiazki czytalam wiec z sentymentu obejrzalam...ok-ish-ski...nic ekscytujacego the Source Code - hmm..interesujacy, ale...to juz bylo Paul - eh, ja lubie filmy brytyjskie, a jeszcze Pegg plus jego kumpel z Hot Fuzz i zombie - definitywne tak! the Bank Job - jak powyzej - ja lubie filmy angolskie z amerykanskich produkcji - Love and other drugs mi sie podobal odkrylam tez strone ktora ma filmy, ale kij filmy - maja National Geaographic, Nature i Discovery documentaries! nie majac sky czy innych digital TV- oh, yes! tylko nazwy nie pamietam bo jest 'favourite' na drugim kompie |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 09-06-2011, 20:37 | Link | Cytuj |
|
|
|
Sunshine Cleaning Amy Adams, Emily Blunt (ktorej w makijazu ala moje dziecko w wieku lat 15) nie poznalam i Alan Arkin http://www.imdb.com/title/tt0862846/ w sumie dobry ale irytujaco dobry (w moich kategoriach) bo pomimo ze ogladalam i sie denerwowlam na Adams to jednack z zainteresowaniem obejrzalam do konca ah, i australijski 'Girls Clock!' poczatek by przewinelam bo generalnie chodzilo o to ze 'kobieta po zlej stronie 40-stki' chce zajsc w ciaze jakies ostatnie 20 minut mi sie podobalo w ogole jak czasem ogladam jakies produkcje australijskie czy nowozelandzkie to dziwnie mi sie oglada.... tak do konca nie lapie ich poczucia humoru chyba niektore sa dobre a niektore mi sie wydaja albo prze-indyzowane albo przegeekowane albo prze-nie wiem co i ciezko obejrzec sie skupic ah, i widzialam Super z Ellen Page, Kevin Bacon i Liv Tyler http://www.imdb.com/title/tt1512235/ Ellen byla smieszna jako naladowana nastolatka z za duza energia. Liv niezla jako drug addict a bacon - ten jak zwykle - ciemny charakter w sumie fajny do obejrzenia - taka lekka przesmiewka z tzw super bohaterow samozwanczych ale mily |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 28-07-2011, 23:16 | Link | Cytuj |
|
|
|
tez ostatnio parę filmów obejrzałam to się podzielę pierwszy z russelem crowe the next three days , dobry lubię takie filmy Russel wyciąga z więzienia swoją żonę skazana na dożywocie , gwoli ścisłości planuje jej ucieczkę - co z tego wynikło przekonajcie się sami drugi : the adjustment bureau z mattem damonem : lekki sci-fi z ciekawą nową fabuła można się pogapić dalej it's a kind of funny story lekki film o tym jak trudne bywa życie nastolatka i że czasami wariat jest w stanie pomóc bardziej niż własna rodzina następny kobieta która pragnęła mężczyzny Kvinden Der Drømte Om En Mand: generalnie film z cięższych psychodelii jeszcze nie dobrnęłam do końca,z akcentem polskim akcja dzieje się częściowo w Warszawie w roli głównej Marcin Dorociński następny film ma numer 1 na liście wymienianych przeze mnie :limitless tytuł film o ćpaniu narkotykach ale w całkiem nowej odsłonie jakże zaskakującej, mówi o tym jak bardzo dzięki narkotykom moglibyśmy się doskonalić i zdobywać szczyty no i jeszcze Henry's Crime z Keanu Reeves generalnie obejrzałam bo lubię tego aktora film o oklepanej fabule napadu na bank szczerze pisząc dziwię się ze w tym zagrał jak ktoś go lubi może zdzierży tyla ! |
|
-- semper idem 29-07-2011, 20:03 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: Ana tez ostatnio parę filmów obejrzałam to się podzielę pierwszy z russelem crowe the next three days widzialam, faktycznie dobry ale cie poprawie (sorki) - Liam Neeson edit: ANa - widzialam prawie wszystkie ktore wymieniasz - oprocz tego czesciowo polskiego Henry's crime - mam slabosc do keanu wiec pewnie oko nawet na film bym przymknela jak kiepski, ale ten sam w sobie byl super beaata edytował(a) ten post dnia 29-07-2011 o godzinie 20:08
|
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 29-07-2011, 20:05 | Link | Cytuj |
|
|
|
nie : http://www.filmweb.pl/film/Dla+niej+wszystko-2010-534779 z Liamem to był film taki nowy, że stracił pamięć żona go nie poznawała nie wiedział co jest grane później się okazało że był płatnym mordercą |
|
-- semper idem 29-07-2011, 20:08 | Link | Cytuj |
|
|
|
ooops - zgadza sie! sorki ja za duzo ostatnio z LN chyba widzialam a ze go tez lubie to mi sie wydaje ze we wszystkim on edit: kinda funny nie widzialam - dwa dni temu sie przymierzalam ale jeszcze odlozylam beaata edytował(a) ten post dnia 29-07-2011 o godzinie 20:10
|
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 29-07-2011, 20:09 | Link | Cytuj |
|
|
|
polecam! polecam! polecam!!! kapitalne zdjecia -tzn praca kamery, fajna sciezka dzwiekowa i sam film bardzo fajny Amerykanie zrobili swoja wersje ale mysle ze koreanska (oryginalna) jest lepsza poza tym dosc z hollywodem my sassy girl http://vidbull.com/jf9ykwrfsoyo.html http://www.imdb.com/title/tt0293715/ |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 11-08-2011, 18:13 | Link | Cytuj |
|
|
|
wlasnie znalazlam inne wersje tej muzyki -czyli Johann Pachelbel , Canon |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 11-08-2011, 18:24 | Link | Cytuj |
|
|
|
hmm..teraz doszlam do wnisku ze widzialam ten film..lol...ale nie zmienia to faktu ze nadal jest dobry |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 11-08-2011, 18:34 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 … 17 18 [ 19 ] 20 21 22 następna »