![]()
« poprzednia 1 2 [ 3 ]
|
|
OK, nie bede pisac na nowo bo mi sie juz odechcialo lista ostatnio obejrzanych, bez szczegolowych recenzji.... 1. Love Exposure - 4 bite godziny typowego japonskiego (i bardzo pogietego) kina. polecam (ostatnio byl na Film4) 2. The Man from Nowhere - bardzo w stylu Leona, kiepskie zakonczenie ale dobrze sie oglada. 3. Mother - interesujacy dramat, troche w stylu "Memories of Murder" ale nie zupelnie na tym samym poziomie 4. I saw the Devil - kolejny film w rezyserii Jee-woon Kim (jego kilka innych filmow juz wpomnialam wczesniej) z Byung-hun Lee (Bittersweet Life) i Min-sik Choi (Oldboy!) - scenariusz nie jest zly (znowu vendetta), ale z taka obsada to perelka sama w sobie i zdecydowanie "must see". |
| 08-06-2011, 20:13 | Link | Cytuj | |
|
|
patrzac na ostanie posty to poza mna jakos juz nikt nie oglada. to nie wiem po co ja sie tutaj tak produkuje |
| 08-06-2011, 20:17 | Link | Cytuj | |
|
|
ja ogladam Love Exposure widzialam wlasnie na Film4 do tego the Ip Man a wczoraj...kurcze - tytyulu nie pamietam hahaha - ja w ogole nie mam glowy do tych azjatyckich tytulow jeden to byl Hero chyba (tez dlugi - tez F4), a wczoraj....ah...juz znalazlam - the Warrior's Way ale ja bym chciala takiego azjatyckiego nowego - fabularnego bo juz mam dosc tych pol bajek |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 08-06-2011, 20:41 | Link | Cytuj |
|
|
|
Hero to badziewie z Jet Li, ktorego nie trawie z martial arts to wole komedie w stylu Kung Fu Hustle, albo cos z Jackie Chan. powazne produkcje w tym stylu to nie dla mnie. z fabularnych to nie wiem, jakos nic ostatnio z takich nie widzialam. wiekszosc tego co ogladam to 18+ i do ogladania przy kolacji sie nie nadaja moze Secret Reunion? - calkiem porzadny film o przyjazni powdwojnego szpiega z Polnocy z podobnym z Poludnia. popatrz tez tutaj: http://www.koreanmovie.com/Playing_koreanmovie-1/ |
| 08-06-2011, 21:19 | Link | Cytuj | |
|
|
kupilam "Moss" i "Daytime Drinking" - oba koreanskie (of kors) jak dojda i obejrze to moze cos napisze, choc nikt nie czyta czekam z coraz mniejsza cierpliwoscia na "The Yellow Sea", ktory wyswietlali w czasie festiwalu filmow koreanskich w UK w zeszlym miesiacu jakos, ale w ciagu tygodnia i w londku (debile). ja mieszkam na wsi i pracuje w tygodniu. na dvd ma wyjsc w UK chyba w marcu... aaaa, ostatnio cos ogladalam ale nie pamietam co... mmmmm, a wiem - Too Beautiful Too Lie - Bea, cos dla Ciebie, lekki, niespecjalnie oryginalny ale da se ogladac. chyba jest na mysoju. |
| 10-01-2012, 00:24 | Link | Cytuj | |
|
|
czyta czyta, tylko ja nie mam cugu na ogladanie filmow |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 10-01-2012, 09:52 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 2 [ 3 ]