![]()
|
|
jakby co PMa chociaz nie sadze zeby sie ktos skusil.. Anita Shreve – Fortune’s rocks Zadie Smith – White teeth Iain Banks – Whit Iain Banks – The business Donna Tartt – The little friend Isabel Wolff – The making of Minty Malone Lisa Jewell – Ralph’s party M. K. Gandhi – An autobiography Lindsey Kelk – I heart New York Sally Beauman – Rebecca’s Tale Jane Yardley – Painting ruby Tuesday Adriana Trigiani – Big cherry holler Annabel Giles – Crossing the paradise line Maggie Alderson – Handbags and gladrags Bernadette Strachan – The reluctant landlady Jully Cooper – Pandora Noel Botham – The best book of useless information Ever Imogen Edwards-Jones – My canapé hell Dan Brown – Digitall fortress Dan Brown – The Da Vinci code Dan Brown – Deception point Dan Brown – Angels and demons Emily Barr – Cuban heels Greg Behrendt and Liz Tuccillo – He’s just not that into you Alison Kervin – The wag’s diary Jenny Colgan – Where have all the boys gone Toby Clements – The Asti Spumante code Eckhart Tolle – A new earth prawie nic nie moje (oprocz Browna) ale wyglada na czytane raz naal mysle nad Phili Pullman Golden compass, subtle knife and amber spyglass i Zizou Corder Lion boy, chase and the truth ale jak ktos sie zglosi to moze sie pozbede Understanding Criminal Law - C.M.V. Clarkson Understanding Law - John N. Adams ; Roger Brownsword How to Study Law - Anthony Bradney ; F. Cownie ; J. Masson ; A. Neal ; D. Newell 3 ostatnie kompletnie nowe Miyaki edytował(a) ten post dnia 14-08-2010 o godzinie 11:34
|
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 14-08-2010, 11:11 | Link | Cytuj |
|
|
|
Biore wszystko - daj znac gdzie sie zglosic No chyba ze mieszkasz daleko... Ostatnio ode mnie kolezanka wziala tone ksiazek.... to mam miejsce na polce - przeczytam i podam dalej hehehheheh Chyba ze masz ochote podjechac do mnie? E11 jakby co.. pojecia nie mam gdzie mieszkasz.... Wczoraj Beata byla, miala dac znac jak dojedzie do domu a tu dupa blada - cisza do tej pory..... Hmmmm Emigrantka edytował(a) ten post dnia 14-08-2010 o godzinie 12:12
|
| 14-08-2010, 12:01 | Link | Cytuj | |
|
|
no wiesz pol roku temu tez mialam e11 ale teraz w6, ale oddam chetnie wiec jak bede do kolezanki jechac to Ci wczesniej dam znac i podrzuce na 2 razy bo w jeden plecak nie spakuje chyba... dzieki Emi.. te od prawa tez????? |
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 14-08-2010, 12:24 | Link | Cytuj |
|
|
|
halo halo Emi, w sobote Ci pasuje? |
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 15-09-2010, 20:22 | Link | Cytuj |
|
|
|
Hej, pisalam na ogolnym pierdu pierdu ze w sobote mnie nie ma... mam goscia w domu do czwartku i w weekend nas nie bedzie...... I ogolnie, tak zupelnie powaznie - przeciez nie bedziesz tego targac przez pol Londynu, daj do charity shop moze albo do biblioteki? |
| 15-09-2010, 21:49 | Link | Cytuj | |
|
|
nie znalazlam odpowiedzi to napisalam tu.. taszczyc nie problem bo i tak jade no ale oddam do charity w takim razie.. |
|
-- "ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto cie stracil" Regards wariatka 16-09-2010, 10:42 | Link | Cytuj |
|
|
|
nie oddawaj pliz..odsprzedaj mi |
|
-- Kluseczek...:) 16-09-2010, 19:09 | Link | Cytuj |
|
|
|
no toz chce dziewczyna komus dac - chcialabym ale nie mam sumienia zeby to tachala w plecaczku z jednego konca Londka na drugi........za daleko... buuuu |
| 16-09-2010, 22:19 | Link | Cytuj |