![]()
|
|
ja wiem ze Ty boska szkolisz kota w tym zakresie ale moj znajomy polecil mi bardzo to: http://www.mutleyandmog.co.uk/cat/cat-li…CFYlg4wodgmsM2w mowi ze chcociaz drozsze niz reszta co na rynku ale ekonomiczne bardziej tam gdzie kot nasika to sie skleja w takie kulki i tylko te kulki wyrzucasz i nie trzeba cat litter czyscic/oprozniac tak czesto postanowilam ze wyprobuje |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 03-09-2010, 13:40 | Link | Cytuj |
|
|
|
juz nie szkole, nie dalam rady, uparla sie i kupsko robila na wycieraczce pod drzwiami... Oddalam jej kuwete Strasznie drogie, zanim to kupisz to sprobuj Sophisticat litter, tez drogie ale ten paich naprawde wchlania zapach, nie czuc moczu i kupska, rewelacja i na dlugo starcza. W tesco jest, nigdzie indziej nie widzialam. |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 03-09-2010, 16:07 | Link | Cytuj |
|
|
|
a tu jest ten piaseczek, ja polecam: http://www.mutleyandmog.co.uk/cat/cat-li…isticat-litter/ |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 03-09-2010, 16:30 | Link | Cytuj |
|
|
|
zolty uzywam, reszty nie probowalam |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 03-09-2010, 16:32 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: boska juz nie szkole, nie dalam rady, uparla sie i kupsko robila na wycieraczce pod drzwiami... Oddalam jej kuwete oh, musialam sie posmiac... moje koty zrobilyby sobie wrogow z sasiadow (z powodu kup) gdyby nie to ze sa takie 'slyczne'jak zbieram jedna kupe na dwa dni (a byly dwie na dzien) to max....obsrywaja (fe!) sasiadow...ale zakpuja - bo je przylukalam sasiedzi nie maja rabatek (na szcescie) wiec uwazam ze koty uprawiaja zielona fertylizacje - i sie rozgrzeszam |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 03-09-2010, 17:28 | Link | Cytuj |
|
|
|
jezeli robily po dwie na dzien to za duzo zarcia im dawalas |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 03-09-2010, 18:21 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: boska jezeli robily po dwie na dzien to za duzo zarcia im dawalas ah, nie nie nie, boska -dwie kupy na dzien - po jednej od kota obecnie Molka sie zalatwia praktycznie codziennie na zewnatrz; a Leila w domu - raz na dwa dni |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 04-09-2010, 18:18 | Link | Cytuj |