![]()
|
|
Nareszcie. 12.09 nowa płyta. Miło posłuchać solówek Kirka. Brak werbla jak z kibla też na plus. Rick Rubin trochę pogonił chłopaków to pracy. Enjoy: The day that never comes ps: Niestety nie stać mnie na wersję full wypas - opakowanie z koszulką, pełnym dostępem do strony i...pudełko w kształcie trumny |
|
-- Czasem dobrze jest upaść na samo dno.Potem może być tylko lepiej 10-09-2008, 18:50 | Link | Cytuj |
|
|
|
Jakos mnie nie przekonuje imho to mogl byc ich nowy styl: a zamiast tego nagrali st wanker Magnetic z tych fragmentow co slyszalem to porzadna plyta, ale nic wiecej poza poprawnosc. |
|
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... 10-09-2008, 22:07 | Link | Cytuj |
|
|
|
Pierdolisz wujek. Porządne to były Load i Reload. Ja to jestem pojebany i chyba z 5 razy do empiku dzwoniłem, czy już dostali płytę. Momentami jest ogień jak za starych, dobrych czasów. Kirk gra solówki jak trzeba, głową pomachać można. Prawie głośniki zjarałem w pracy, takiego czadu dawałem Wiesz Matu - i chuj ,że to mało oryginalne, że pewne rzeczy już były. Do usranej śmierci mogą grać takie odgrzewane kotlety |
|
-- Czasem dobrze jest upaść na samo dno.Potem może być tylko lepiej 12-09-2008, 20:36 | Link | Cytuj |
|
|
|
i pewnie beda |
|
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... 13-09-2008, 15:43 | Link | Cytuj |
|
|
|
Magnetic kopas w dupas! |
|
-- co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, dwa dni wolnego twoje 16-09-2008, 23:06 | Link | Cytuj |
|
|
|
- Uwielbiam Feel! Kocham Feel! Zacząłem ich słuchać w 1981 po ukazaniu się albumu Feel’em All. Wokalista Piotr Kupifield jest rewelacyjny. A najlepszy album jaki wydali to Master of Komerch. A najwspanialszym utworem jest "Nothing Else anioła głos". Kocham ich! - A Feel nie skończył się na Feel’em all? - Może i tak ale wraz z Feel magnetic powracają już niebawem. - A nie czasem na FEELOAD? - Co Ty mówisz. Po Feel the Lightning definitywnie się skończyli. - Nieprawda! Skończyli się po "And Justice Feel All"! - Nie mogli się skończyć po "Feel The Lighting" skoro "And Pustej Szklanki Dźwięk for All" to tez był świetny album. Dzięki takim utworom jak "Feelened" "And Pustej Szklanki Dźwięk For All" "The Feeled Ends of Na co Cie stać" "Harvester of Sopot (Festiwal)" oraz "Łan" - No dobra. Powiedzmy ze "Unfeelgiven" i "Nofeelg else matters" jakoś dają rade ale reszta? Odcinanie kuponów. - No a Master o Feelpets? - No, a co z "Welcome home (Pomarańczarium)"? "Enter Kupichmen"? lub "The four szklanken pomarańczen"? Nie zapominajcie o klasyce gatunku. - Hmmm a instrumentalny utwór "The Feel Of Ktulu" no i niezapomniany hity "For Whom The Bell Feels" , "Feel To Black" , "Feel In The Jar" , "Feeling Me" , "Until It Feels" , "Feeeler" , "The Thing That Should Not Feel" , co prawda St. Feeler okazał się nie wypałem ale czekamy na następną płytę |
| 28-10-2008, 22:14 | Link | Cytuj |