![]()
« poprzednia 1 2 3 [ 4 ]
|
No i długo nie było trzeba czekać i znalazł się pierwszy Hanibal co zdołał wypatrzeć dziurę w całym Najlepsze jeszcze jest to, że w mediach i wśród ludzi taki pijak Kwaśniewski uważany jest za męża stanu i super prezydenta, kiedy jego wybryki według mnie były o wiele gorsze od tego co się przytrafi Kaczorowi. Tusek gume żuł i też nie zrobiono z tego newsa dnia. Ciekawe jak to jest, że do różnych polityków stosuje się różne miary i że ludzie na to się łapią. THC, ekhmm, sorry HSZ Dzięki wszystkim za życzenia. I na dobranoc pakuje kolejnym dobrym tekstem, gościu dobrze prawi i polać mu! http://wiadomosci.onet.pl/1808549,11,item.html Pozdrawiam. |
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! Link | Cytuj |
|
|
17-08-2008, 09:29 |
Brat mniejszy tez mial swiadomosc ze wybrala go "wiekszosc" polakow Tak go ta swiadomosc podbudowala ze poprosil narod o weryfikacje. Tosmy go wziely i zweryfikowaly Brat wiekszy juz teraz nie taki skory do weryfikacji Cala nadzieja w pajacu Palikocie. Sraczka zas to ludowa nazwa "niedyspozycji zoladkowej" ktora zostala podana jako powod w oficjalnym komunikacie. Krzyki brata w Gruzji byly co prawda sympatycznym ale malo znaczacym gestem w strone narodu gruzinskiego w sytuacji ktora zafundowal im ich wlasny prezydent albo z glupoty albo z wyrachowania. BTW, to nie bedzie zlosliwe ale jak Jarko cytuje "szatana" Dorna to ten wypadek musial byc dosyc powazny. |
| Link | Cytuj | |
|
kontrowersyjna organizacja moze liczyc na wsparcie palacu http://www.permedium.pl/opcja-na-prawo/bnai-brith-czyli-synowie-przymierza-w-polsce.html Tbilisi-Warszawawa_Tel Aviv http://prawy.pl/r2_index.php?dz=felietony&id=39878&subdz= O czyje interesy dba prezydent? tatanka edytował(a) ten post dnia 17-08-2008 o godzinie 16:27
|
| Link | Cytuj | |
|
Hej Tatanka, ta ja znam to co linkujesz... Wiem też o Kalksteinach i innych rewelacjach (prawdziwych bądź nie). Wiem że przez to iż żydzi w Polsce są obecni od 1000 lat (w skrócie jest to opisane w komentarzach do petycji, do której link jest również tutaj na forum, petycji w sprawie artykułu w NYT bodajże obrażającego polaków) prawdopodobne może być, że i ja mam pochodzenie żydowskie. Ale żeby do tego zdrowo podchodzić trzeba zdać sobie sprawę z tego, że zarówno żyd czy Polak, mogą być łotrami i draniami (przy czym u tych pierwszych, odsetek łotrów i drani w odniesieniu do całej ich mniejszości był wysoki). Z żydami w Polsce jest różnie, są Polacy pochodzenia żydowskiego kosmopolici co w dupie mają Polskę, są również Polacy pochodzenia żydowskiego którzy o Polskę dbają, bo przyjęła ich bądź ich przodków kiedy nie mieli swojego państwa. I teraz mi nie przeszkadza że rządził będzie nami polak pochodzenia żydowskiego, jeśli będzie rządził w zgodzie z interesem narodowym polaków (jako obywateli państwa Polska). Więc w PiSie mogą sobie być żydzi i mi to nie przeszkadza do póty do puki w ich programie będzie to co jest teraz. Dodatkowo to co byli w stanie zrobić przez dwa lata przy takiej koalicji jaką mieli i skrajnej nagonce medialnej potwierdza, że ten ich program to nie czcze gadanki jak u PO, a coś co rzeczywiście realizowali. Porównajcie sobie przekazy w mediach odnośnie Białego Miasteczka, gdzie tych pielęgniarek ile było ?? Parę tysięcy (żeby tylko). A ostatnią demonstracją w Warszawie gdzie było kilkadziesiąt tysięcy ludzi. W mediach w Polsce o tym była cisza!! W celu rzetelnego sprawdzenia danych ugrupowań politycznych, bądź ludzi najlepiej odfiltrować sobie tą całą propagandę, PR i poprzeglądać strony sejmowe, śledzić to jakie projekty ustaw wnoszą, za czym głosują. Śledzić fakty, o zadłużeniu, o obrotach handlowych, o wydatkach rządowych. Matematyka nie kłamie i pokarze kto jak dotąd jest najlepszym gospodarzem. Możecie sobie potwierdzić, że był nim PiS. Pamiętam jak oglądałem debatę nad wnioskiem o odwołanie Minister Kopacz. Chlebowski wyskoczył na mównice i pitoli, że PiS zostawił 10mld długu służbie zdrowia. Wszedł Cymański sytuację wyjaśnił zgodnie z oficjalnymi danymi, 2.5mld długu pod koniec rządów PiS wobec 6mld długu na początku 2006 roku. Przemówienie Chlebowskiego http://orka2.sejm.gov.pl/Debata6.nsf/main/3CEFE9CA (dyrdymały, pitolenie, chcielibyśmy, itp.) Przemówienie Cymańskiego http://orka2.sejm.gov.pl/Debata6.nsf/main/4B438D07 (wypunktował MERYTORYCZNIE Chlebowskiego i cały projekt ustawy autorstwa PO). Gorąco zachęcam do przeczytania tych dwóch wypowiedzi, macie jak na talerzu i nie musicie szukać, wiarygodne źródło, stenogramy z posiedzenia, więc zostało tylko przeczytać i się uświadomić jak PO chce zreformować Służbę Zdrowia. No ale dla gawiedzi i młodzieży w Polsce fakty są drugorzędne. Do pracy chodzi mama i tata, więc niech się oni martwią. Grunt, że Kaczory przegrały - bo są niskie, nie mają konta, nie mają żony, nie mają prawa jazdy i mają kota, a wygrał piękny Tusk. Okey, styka, w ogóle jak można wywnioskować po czasie mojej reakcji powoli już mi się odechciewa takich dyskusji. Moje posty nie są w stanie konkurować z TVNem, Szkłem Kontaktowym i Wyborczą. |
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! Link | Cytuj |
|
|
Najlepiej to będzie pojechać w Bieszczady. Nie ma zasięgu, nie kupować telewizora, olać temat. BTW - Jarko to oba Kaczory nie mają żony? |
| Link | Cytuj | |
|
Czy ja gdzies pisalem, ze Kaczynscy to zydzi? Ja podalem informacje (a jest duzo, duzo innych) sugrujacych, ze dzialaja w interesie malo polskim. Antypolska syjonistyczna organizacja/loża B’nai B’rith do ktorej gratulacyjne listy sle prezydent, link powyzej wklilem, widac, ze zauwalylo to juz wiecej osob http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=493 Sprowokowane rozruba w Gruzji, gdzie sie prezydent wpieprzyl miedzy wodke i zakaske, zamiast jak madrzejszy np Klaus http://www.konserwatyzm.pl/publicystyka.php/Artykul/98/ Nawet meainstream cos pisze o tym, co tak naprawde w Gruzji sie dzialo gruzja i nie tylko PS. polityka to nie dwa wymiary nie tylko PiS vs PO, nie tylko Gruzja vs Rosja. Duzo dzieje sie w drugim planie tatanka edytował(a) ten post dnia 04-09-2008 o godzinie 21:12
|
| Link | Cytuj | |
|
05-09-2008, 20:48 |
Tak mnie jakos naszlo zeby reaktywowac Londynkowy "Nocny Patrol" Watek pasuje jak ulal do pierwszego kawalka: Przed Panstwem Panstwo Poszepszynscy Vuala: "Szumią, szumią drzewa Trzeba czy nie trzeba Jak się w szum ten wsłuchać I nastawić ucha Dolatują z góry Jakieś straszne bzdury W ten jesienny czas Las ogłupia nas" Btw, Jak sie na tym nowyn brzydszym forum wkleja zdjecia do postow ? hannibal_piotr edytował(a) ten post dnia 05-09-2008 o godzinie 20:49
|
| Link | Cytuj | |
|
chyba Klub Tosera raczej |
-- nie bede umieszczac zadnych glupich podpisow Link | Cytuj |
|
|
sorry maly blad powinno byc TOSSER |
-- nie bede umieszczac zadnych glupich podpisow Link | Cytuj |
« poprzednia 1 2 3 [ 4 ]