![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
eee nie ukrywaj pokaz cos lepiej |
| Link | Cytuj | |
|
07-10-2008, 16:29 |
hannibal_piotr: To przez te pastelowe kolory i zaokraglone rogi Nawet Jarko wywialo.To moze trohe hel-looks na rozruszanie.To byla chyba BTBBhttp://hel-looks.com/?p=image/archives/77/20050921_01/ Imponujaca pamiec |
| Link | Cytuj | |
|
Mnie nie wywiało, sobie zaglądam od czasu do czasu ;P |
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! Link | Cytuj |
|
|
10-10-2008, 19:19 |
jarek_bolo: Mnie nie wywiało, sobie zaglądam od czasu do czasu ;P Ciagnie do UKeja, co ? |
| Link | Cytuj | |
|
A żebyś wiedział Hannibal... Miło wspominam Bournemouth i w ogóle tą całą emigrację. I to mimo, że średnio na jeża wyszedłem patrząc z perspektywy tego co straciłem w PL przez decyzję o wyjeździe, ale jak to mówią, nie ma tego złego |
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! Link | Cytuj |
|
|
19-10-2008, 20:35 |
Jarko, nie narzekaj ... kazdy miesiac z dala od kraju Braci jest bezcenny |
| Link | Cytuj | |
|
Czybys mial jakies obiekcje do jego hmm... wysokosci |
| Link | Cytuj | |
|
Za to każdy dzień pod rządami Tuska, wśród jego elektoratu o wątpliwym poziomie inteligencji to katorga Min. Michał Boni (TW: Znak): NIE REAGOWAĆ, TO PROWOKACJA, NIE REAGOWAĆ !! |
|
|
20-10-2008, 07:36 |
srebrny_rycerz: Czybys mial jakies obiekcje do jego hmm... wysokosci prezydenta? Wy se uwazajcie TW "Blaszany Garnek" Bo jak was wciagniemy na krotka liste to ... "His Holiness" biegl szybciutko ile sil ale nie zdazyl byl na 2 minutowa dyskusje o Zlej Rosji i Dobrej Gruzji. Dobrym ludziom zawsze wiatr w oczy. ... I stokrotki pod nogi |
| Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ]