![]()
[ 1 ] 2 następna »
|
06-11-2008, 07:59 |
Kochani, Chcialbym Was serdecznie zaprosic do wspolpracy w Naszym nowym projekcie 12 Miast. 20 Listopada odbywa sie spotkanie w Ambasadzie Polski w Londynie, szczegóły - proszę o kontakt mailowy. Jeśli jesteście zainteresowani, bardzo proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny, wszystkie dane kontaktowe znajduja sie w stopce. Spotkajmy sie, zmieńmy Nasz Kraj. Serdecznie pozdrawiam, Damian Media http://www.polandstreet.org.uk CEO of YourPhotographer W : http://www.yourphotographer.eu @ : d3photographer@gmail.com M : 07762868202 Skype : http://www.yourphotographer.eu |
| Link | Cytuj | |
|
Jestescie nawiedzeni jak swiadkowie jehowi... |
| Link | Cytuj | |
|
proszę o kontakt mailowy. Jeśli jesteście zainteresowani, bardzo proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny, Brzmi interesujaco, ale dlaczego tak tajemniczo? Nie mozna informacji podac tutaj? Chodzi o polskie czy brytyjskie miasta? ohimae edytował(a) ten post dnia 06-11-2008 o godzinie 21:57
|
| Link | Cytuj | |
|
nie ma tajemnicy - zajrzyj na poland street link - tam jest ten 'event' W ciągu najbliższego roku przeprowadzimy cykl spotkań młodej Polonii w Wielkiej Brytanii z przedstawicielami 12 największych polskich miast: Białegostoku, Bydgoszczy, Gdańska, Krakowa, Katowic, Lublina, Łodzi, Poznania, Rzeszowa, Szczecina, Warszawy i Wrocławia.
Celem spotkań będzie uzyskanie ważnych i rzetelnych informacji na temat sytuacji społeczno-gospodarczej w poszczególnych regionach Polski |
| Link | Cytuj | |
|
pokaz palcem bo slepa jestem przeklikalam 3 razy cala strone i widze tylko ze jest cos takiego w kandelarium http://www.polandstreet.org.uk/index.php?page=sekcja_ogolna&dzial=7&kat=1 ale bez zadnych informacji, tego co wklejasz nigdzie tam nie widze |
| Link | Cytuj | |
|
beaata: 2 największych polskich miast: Białegostoku, Bydgoszczy, Gdańska, Krakowa, Katowic, Lublina, Łodzi, Poznania, Rzeszowa, Szczecina, Warszawy i Wrocławia. Nic nie mam do Rzeszowa, ale na jakiej podstawie byl dokonany wybor miast. Wiem, ze w UK jest sporo ludzi z okolic Kielc. Kielce miasto wojewodzkie, wieksze od Rzeszowa, a do "12" sie nie zalapalo. Moze lepiej bylo 16 miast wojewodzkich? Mieszkancy miast typu Opole, Olsztyn tez moga sie czuc pokrzywdzeni |
| Link | Cytuj | |
|
hehehe....bo trezba wiedziec gdzie patrezc - panel na lewno - zatytulowany 'Wracac, ale dokad - porozmawiajmy o konkretach' plus jak 'moja wyspa' przejrzysz (i przypuszcam mase innych polskich stron) - tez znajdziesz ale mam to samo co Ty - nie lubie 'ukrytych' wiadomosci...jak nie znajde za pierwszym razem to sie poddaje...tytul powinnien byc inny... albo kolega powinien reklamowac inaczej...chociaz pewnie liczyl na wzbudzenie zainteresowania, tyle tylko ze ludzie leniwi |
| Link | Cytuj | |
|
tatanka - na tej podstawie to ja protestuje ze moje miasto bylo wojewodzkie nie jest w tej liscie - Wloclawek hehehe a o lobuzach z W-ka bylo w papierach nawet angolskich - jak na islandii narozrabiali Kielce chyba mniejsze od mojej wsi sa ah, a tak narodowo - i super sie ciesze z tego faktu - National Polish Tourist Board (tak chyba to przetlumaczuyli) reklamuje Gdansk w wagonach Jubilee line. Tzna - reklamuje 'event' ktory bedzie bodajze w Excel od 10 listopada przez tydzien...zdjecie super maja ja w miare swoich mozliwosci reklamuje Polske KAZDEMu co do nazwy przetlumaczonej - mysle ze to powinno byc 'POLISH National Toursits Board' a nie 'national Polish' |
| Link | Cytuj | |
|
07-11-2008, 23:28 |
a moze sie przejde z ciekawosci... ale boje sie ze bedzie troche "onetowo" i ze bedzie to dyskusja pro forma. bo ja, jak adas mialczynski "..już w nic nie wierze..." |
| Link | Cytuj | |
|
beaata: tatanka - na tej podstawie to ja protestuje ze moje miasto bylo wojewodzkie nie jest w tej liscie - Wloclawek hehehe Twoje wojewodztwo jest reprezentowane przez Bydgoszcz, wiec nie ma sie o co przyczepic, Brak Opola jest co najmniej dziwny. Jestem akurat z okolic Opola, ale nie o to chodzi. Opole da sie podciagnac ew pod pobliski Wroclaw. Ale brak Kielc? Plus kilku innych miast wojewodzkich? |
| Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 następna »