![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
|
Proponuje zalozyc osobny watek pt. sparing czy inny bajzel gdzie kazdy, kto bedzie mial ochote, uderzy ze swoimi wszelkimi frustracjami, a jak wiemy kazdemu zdarza sie miec gorszy dzien... wiec nie odbierajcie tego zbyt personalnie, ale moze dzieki temu nowa planeta wolna nieco bedzie od takich pierdol, bo przy adaptacyjnych problemach do nowej stronki brniecie na konkretnym watku tematycznym przez te wszystkie jazdy meczy... ;p |
|
-- www.polskieserce.pl www.pajacyk.pl 10-07-2008, 15:38 | Link | Cytuj |
|
|
|
matu - cale szczescie ze starej nie wylaczyles, bo szefowi pokazywalam nasz kalendarz czy ten kalendarz przychodzi jako czesc czy ja tez moge taki miec na naszej website? poza tym - szukam kogos kto jest dobry w angielskim i w CMS |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 10-07-2008, 20:06 | Link | Cytuj |
|
|
|
kalendzarz jest czescia forum IP. Board wykupisz licencje to mozesz miec u siebie http://www.invisionpower.com/community/board/purchase.html tu bedzie podobny, w wydarzeniach http://polishplanet.com/events/#events |
|
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... 10-07-2008, 20:42 | Link | Cytuj |
|
|
|
no niewiem, kto mial taka wizje nawej planety ale "pozal sie Boze" efekt powalajacy, wybaczcie szczerosc. Cala nadzieja w ewentualnym dostepie do archiwum, na co czekam z niecierpliwoscia. Pozdrawiam starych i nowych forumowiczow . |
| 18-07-2008, 08:32 | Link | Cytuj | |
|
|
Nie marudzić tylko zacisnąć zęby i się przyzwyczaić!! Pozdro na Nowej Planecie |
|
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! 22-07-2008, 23:30 | Link | Cytuj |
|
|
|
Jarko, Ty sie przyzwyczajaj. Ja dostaje krecka. Forum LONDYNKA JEST O NIEBO LEPSZE (matu, nie chcesz chyba takich opinii, postaraj sie lepiej albo wrocmy do starej, lepszej formy forum ana41 ma zupelna racje. To forum to jakby cofniecie w czasie do poczatkujacych forum. Sorki, wiem ze mialo byc lepiej ale to jest zupelny misz masz. Forum powinno byc super proste, jak to na starej planecie. To forum to jakby maska dobrego samochodu z silnikiem trabanta, syrenki .. |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 23-07-2008, 07:40 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ]