![]()
|
|
Zamieszczam posty usuniete przez forum "londynek". Posty zostaly usniete, gdyz wlasciciele forum zostali zastraszeni przez chamskiego lekarza - negatywnego bohatera postow: Quote: Temat: UWAGA: Ginekolog Dariusz Kus (polska przychodnia Coventry) Wyslany: 16 Lis 2008 17:33 Nigdy nie oddajcie sie w rece tego czlowieka. Strata pieniedzy, czasu i nerwow. Tak nieprofesjonalnego podejscia do pacjenta jaszcze nie widzialem. Moja dziewczyna umowila sie na wizyte w celu konsultacji jej pierwszej ciazy. Zostala wysmiana, potraktowana ogrodkowo i ironicznie. Po wizycie plakala przez cala droge powrotna do Birmingham. A to znaczy ze naprawde zostala skrzywdzona. Czula sie jak glupia malolata, ktora wpadla z jakims murzynem i nie zna slowa po angielsku. A jestesmy w siedmioletnim zwiazku i wiemy czego chcemy. Teraz naprawde zalujemy ze nie znalezlismy prywatnego lekarza angielskiego. Nie popelnijcie tego samego bledu!!! Unikajcie tego http://polskaprzychodnia.co.uk/lekarz.php?id=1 frajera Potem uzytkowniczka swrp01 napisala: Cytat: Quote: Widzisz, gdy dowiedzialam sie o ciazy bylam tak bardzo podekscytowana, ze zaraz chcialam spotkac sie z lekarzem, bo to pierwsza ciaza i nie mam tutaj rodziny,ktora moglaby pomoc, albo doradzic, wiec pomyslalam, ze najlepiej bedzie, jesli pojde do lekarza i dostane profesjonalnej odpowiedzi, jak sie odzywiac, itd... Wchodzac do gabinetu z usmiechem na twarzy poinformowalam, ze jestem w 3 tyg ciazy, a on, na to po co tutaj przyszlam. To byly jego pierwsze slowa, pozniej bylo jeszcze gorzej Sad juz nawet nie chce mi sie do tego wracac. Po prostu strzezcie sie go, jest bardzo nie mily i nie profesjonalny!!! Oba powyzsze zarzuty potwierdza trzecia osoba - asia363. Cytat: Quote: Zgadzam sie z dziewczynami, ktore u niego byly.
Ja w ciazy jeszcze nie jestem, ale planujemy z mezem, tzn. juz dzialamy. Poszlam do tego lekarza dowiedziec sie jak wyglada opieka nad kobieta ciezarna w UK, i jak sie ogolnie moglabym do ciazy przygotowac. Dodam, ze pracuje w klinice, gdzie mam kontakt z lekarzami i wiem co nieco o tym temacie. Wiec chcialam sie dowiedziec cos konkretniej. Po ty jak powiedzialm lekarzowi ze pigulki biore juz 5 lat, uslyszalam tylko "no to zycze powodzenia, dobrze chociaz, ze pani juz przestala", i wszystkie moje pytania (nie uwazam ze byly glupie, bo kazda kobieta chyba cche jak najlepiej sie przygotwac do tego okresu) zostaly prakycznie wysmiane. Jak powiedzialam, ze myslimy o dziecku, uslyszalam, "No od myslenia dziecko sie nie bierze", i rozne tego typu glupie uwagi. Wyszlam w szoku, ze taki lekarz ma wogole kontakt z pacjentkami. nie polecam go nikomu, a w szczegolnosci kobietom, ktore spodziewaja sie dziecka badz planuja. Taki gosciu jak on moze zniszczyc te piekne chwile oczekiwania. Pozdrawiam wszystkie dziewczeta, ktore mysla po cichu o dzidziusiu. |
| 31-12-2008, 20:45 | Link | Cytuj | |
|
|
W jakim sensie zostali zastraszeni - bardzo mnie to interesuje, sądem ich postraszył czy ruską mafiá? Dlaczego londynek się ugiął pod presja owego zastraszenia? Praktycznie kazdy polak zna portal http://zanylekarz.pl/, gdzie można zostawiać swoje opinie o danym lekarzu. |
|
-- semper idem 02-01-2009, 16:46 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: Z radością sobie go podlinkuję w sygnaturce, a jednocześnie będę ochoczo spamował nim po innych forach związanych w najmniejszym stopniu z polakami na wyspach. Nie z powodu jakiejś szczególnej urazy do ginekologów, lekarzy ogólnie, czy też dlatego że wszczynam krucjatę mającą na celu pomszczenie Ciebie, Marc Wink Po prostu jestem złośliwym i cynicznym gościem, który uważa że zawód lekarza to misja i powołanie a nie kara, więc skoro bohaterowi tematu idzie "nie teges", w branży medycznej, to zamiast wyładowywać swoje tłumione lęki i frustracje na pacjentkach, może powinien przebranżowić się i znaleźć sobie miejsce w pracy w której będzie czuł się jak w domu, np kontroler jakości buraków Twisted Evil Nie mogę się doczekać, aż zostanę pozwany. Szczególnie, że na Wyspach obowiązuje prawo brytyjskie a nie polskie Laughing. Gdyby komuś zainteresowanemu, łącznie z pseudo-lekarzem, zachciałoby się grozić sądami, etc, sugerowałbym najpierw przestudiowanie niuansów brytyjskiego prawa Wink jak sie do spamu przyznaje to wywalic |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 12-01-2009, 00:01 | Link | Cytuj |
|
|
|
zostawic, nie chesz isc do takiego ginekologa |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 12-01-2009, 11:25 | Link | Cytuj |