![]()
[ 1 ] 2 następna »
|
|
STOP CENZURZE PiotrPeltz edytował(a) ten post dnia 03-05-2009 o godzinie 21:31
|
|
-- obserwacja faktów przez ciężkie powieki... 03-05-2009, 21:30 | Link | Cytuj |
|
|
|
cos ty taki nadgorliwy gosciu http://polishplanet.com/forum/antyrzadow…z-stop-cenzurze |
| 03-05-2009, 22:45 | Link | Cytuj | |
|
|
tu nie chodzi o nadgorliwosc tylko chowanie tematu za nazwa "babcia Jadzia i problemy" jest smieszne widzialem ze to bylo ale mysle ze sprawa jest na tyle istotna ze walnolem nowa grupe. Z mojego otoczenia zarejestrowalo sie tam 181 ludzi a z twojego? |
|
-- obserwacja faktów przez ciężkie powieki... 03-05-2009, 23:51 | Link | Cytuj |
|
|
|
Jakie chowanie? Jest nazwa tematu: "dzialaj! powiedz STOP cenzurze" czyli troche bardziej nawet dosadny i motywujacy do dzialania niz twoj Nie robilem kontroli weryfikacyjnej i nie bede sie licytowal ale podpisow bylo dzieki mnie na pewno wiecej |
| 04-05-2009, 13:39 | Link | Cytuj | |
|
|
Co to bzdury? W mojej kablowce tez mam ograniczona liczbe kanalow i nie moge ogladac wszytskich dostepnych na swiecie, ze wszytskich satelitow, a szczegolnie tez z polkuli poludniowej Czy to znaczy, ze jestem 'cyfrowo wykluczony'? hyhy |
| 04-05-2009, 13:45 | Link | Cytuj | |
|
|
Nie ma sie co klocic, wazna idea Glosowanie jutro, wiec to ostatni moment, zeby dorzucic jakies glosy. Smutne to, ze tak malo podpisow wg mnie powinno byc 10 razy tyle minimum! |
| 04-05-2009, 16:19 | Link | Cytuj | |
|
|
Quote: przyjemniaczek W mojej kablowce tez mam ograniczona liczbe kanalow zle porownanie. Bardziej nalezaloby na to spojrzec, jak na dostepne abonamenty telefoniczne i mozliwosc wykrecania tylko wybranych numerow. Mozesz zadzwonic na telefony informacyjne zaaprobowane przez urzednika, za dodatkowa oplata do zony czy kumpla Ale juz do organizacji nie dzialajacej po mysli wladzy- NIE. Cos w tym stylu bylo za komuny, jak chciales zadzwonic za granice. Mogli wcale nie polaczyc, albo "rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana" |
| 04-05-2009, 16:24 | Link | Cytuj | |
|
|
A do żony kumpla to pewnie za zgodą cenzora moralności i za podwójną opłatą lub potrójną jeżeli chcesz żeby od razu nie poinformowano o tym kumpla Marek edytował(a) ten post dnia 05-05-2009 o godzinie 17:15
|
| 05-05-2009, 17:14 | Link | Cytuj | |
|
|
usiluje znalezc ta infoprmacje po angielsku - i jedyne co widze to strone 'blackout europe' czarno czerwona ze strasznym angielskim poniewaz jest to napisane: strasznym angielskim duzymi lietrami czarno=czerwone linki sie nie odnosza do samej prozpozycji legislatury tylko do miliona innych podobnych stron wiec sorry, ale jakis nadgorliwiec ktory pewnie nie rozumie sie goraczkuje nie wiem jak w PL, ale w UK Bruksela chciala KG i Celsjusza wprowadzic - prawo przyszlo, prawo nakazalo, pare spraw sadowych dla sprzedawcow sie odbylo za sprzedawanie w Oz a nie kg - i bruksela w koncu 'backed off' w zeszlym roku nie wiem jak inne EU kraje, ale jakos nie widze ograniczania w UK bo to by moglo spowodowac rewolucje i obalenie rzadu do tego - nie wiem kto z was obserwuje tak naprawde polityke, ale ani laburzysci ani torysi nie chca soie poddac brukseli bo wiedza ze mieliby przekichane z poparciem nadal szukam jakichs KONKRETNYCH wiadomosci w necie na temat tego 'pakietu' ale oprocz poglosek to nic tam nie widze ktos posluzy linkiem do propozycji legislatury?? |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 29-05-2009, 12:14 | Link | Cytuj |
|
|
|
troche search zrobilam wlasciciel strony- Christophe Espern publikacja gdzies w necie- jego autorstwa: Quote: The French parliament will soon debate a draft law "about the High Authority for the dissemination of works and protection of the rights on the internet". The project incorporates the recommendations made by the then CEO of FNAC (biggest CD and DVD retail stores in France), Denis Olivennes. One of the key measures is to sanction a violation of copyright by cutting access to the Internet. z marca ub roku z tego roku z lutego - to nadal jest propozycja legioslatury francuskiego rzadu - nie brukseli powyzszy pan - ktory jest autorem cytowanych przez was publikacji byl fundatorem l'April: Quote: L 'April is an association whose purpose is the promotion and defense of free software in the francophone world. As such, it has since the beginning of close relations with the Free Software Foundation, and reflects the longstanding philosophy of the GNU Project. juz nie jest - a ja nadal nie moge propozycji legislatury dla EU znalezc w tym temacie |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 29-05-2009, 13:24 | Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 następna »