![]()
[ 1 ] 2 następna »
|
04-10-2008, 16:23 |
Czolem Czy Nationwide ciagle nie pobiera oplat za wyplaty z bankomatow w Europie i Polsce ? W sieci ostatnie dane na ten temat wygrzebalem z maja 2007. Wtedy byli najlepsza opcja na wakacje w Europie. Jak ma sie ich kurs wymiany przy wyplacie do sredniego kantorowego ? Pozdr Hannibal |
| Link | Cytuj | |
|
jeszcze miesiac temu nie pobieral, przynajmniej w Polsce kurs calkiem dobry |
-- co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, dwa dni wolnego twoje Link | Cytuj |
|
|
04-10-2008, 20:46 |
Dzieki Uzywales jej gdzies poza Polska i UK ? |
| Link | Cytuj | |
|
Masz flex account? no to masz: Free to use your card abroad http://www.nationwide.co.uk/current_account/account_benefits.htm Nawet jest kalkulatorek (mozliwe, ze lekko picowany ile bys stracil uzywajac karty z innego banku. Roznice sa dosc spore |
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... Link | Cytuj |
|
|
04-10-2008, 22:38 |
Dzieki Probowalem sie dowiedziec bezposrednio w Natwescie jakie sa oplaty ale nie wiedzieli Musze w 10 dni zalozyc konto w NAtionwide i dostac karte |
| Link | Cytuj | |
|
hannibal_piotr: Dzieki Uzywales jej gdzies poza Polska i UK ? Nie, ale jak w Polsce dziala, to tym bardziej w innych krajach, przynajmniej w UE. Nie wiem czy w 10 dni sie wyrobia, pamietam, ze jakos dlugo na karte czekalem. |
|
|
hannibal_piotr: Dzieki Probowalem sie dowiedziec bezposrednio w Natwescie jakie sa oplaty ale nie wiedzieli Musze w 10 dni zalozyc konto w NAtionwide i dostac karte Daj znac jak przetestujesz tez sie zastanawiam nad Nationwide Najbardziej mnie interesuje jak im dziala online banking Nie ma oddzialu w sasiedztwie i nie mam ochoty na wycieczki do oddzialu z powodu kazdej pierdoly. Nationwide to chyba nie bank tylko building society dlatego pytam, bo mi sie kojerzy z polskimi, malymi bankami spoldzielczymi czy SKOK, czy maja opanowana technike XX! wieku czy nie i klientow musza sciagac wlasnie takimi bonusami jak darmowe wyplaty |
| Link | Cytuj | |
|
Dziala tak samo jak Barclays gdzi emialem wczesniej konto Znaczy wszytskie bajery takie jak jakie w kazdym innym banku karty, czeki, online, telephone banking itd Ja mam kolo siebie, jak trzeba sie udac do oddzialu (normalnie nie trzeba, ale np jak wplacam gotowke) to spokojniej i bez kolejek jak w Barclays. Jeszcze HSBS tez tak odbieram jak Barclays. Znaczy masowka, zawsze tlok, burdel na kolkach. Podobno hsbc maja online zakrecone, ale to tylko opinia kolezanki. Online barclays byl OK, ale nie lubialem wizyt w oddziale |
|
|
13-10-2008, 16:29 |
srebrny_rycerz: hannibal_piotr Probowalem sie dowiedziec bezposrednio w Natwescie jakie sa oplaty ale nie wiedzieli Musze w 10 dni zalozyc konto w NAtionwide i dostac karte Daj znac jak przetestujesz tez sie zastanawiam nad Nationwide Najbardziej mnie interesuje jak im dziala online banking Nie ma oddzialu w sasiedztwie i nie mam ochoty na wycieczki do oddzialu z powodu kazdej pierdoly. [quote="srebrny_rycerz"]hannibal_piotr Probowalem sie dowiedziec bezposrednio w Natwescie jakie sa oplaty ale nie wiedzieli Musze w 10 dni zalozyc konto w NAtionwide i dostac karte Daj znac jak przetestujesz tez sie zastanawiam nad Nationwide Najbardziej mnie interesuje jak im dziala online banking Nie ma oddzialu w sasiedztwie i nie mam ochoty na wycieczki do oddzialu z powodu kazdej pierdoly. Czekam wlasnie na karte chociaz nie chca dac mi debetowej tylko na poczatek cashcard. Az sie wystraszylem i sprawdzilem sobie credit-score na Experian-ie i wyszedl czysty. On-Line banking maja. Boje sie tylko tego ze nie stoja w kolejce do Browna po kase razem z HBOS, Barclaysem,RBOS i Lloydsem. Przecierz chyba oni zyja glownie z kredytow mieszkaniowych jako Building Society a twierdza ze sami sobie poradza. |
| Link | Cytuj | |
|
Dostales ta karte? Przetestowales uzywanie za granica? Jaki kurs wymiany? |
| Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 następna »