![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
|
i tu problem bo zasada powinna byc ze po nieudanej imprezie a nie da sie ukryc ze MS w Niemczech byly bardzo nieudane trener odchodzi i nowy dostaje szanse tylko, ze po MS najwieksze szanse mial Engel Leo ostatnio juz nie ma teg czegos, czemu wlasciwie zdjal najlepszego na boisku Obraniaka a zostawil najgorszego Blaszczykowskieo, jak obaj graja na tej samej pozycji |
| 06-09-2009, 13:18 | Link | Cytuj | |
|
|
teraz mozna sobie gdybac ... ja myślę ze naszym chłopakom brakuje serca do gry, wciąż nie mamy zespołu tylko pojedyncze "gwiazdy" czasami aż przykro na to patrzeć |
|
-- semper idem 06-09-2009, 13:49 | Link | Cytuj |
|
|
|
Gdyby żaba miała skrzydła, to by na dupie sińców nie miała. Trudno wygrać mecz jeśli gra się tylko 35 minut - po raz kolejny. Bardzo, bardzo rozczarował wczoraj Kuba. Pozytywnie zaskoczył mnie "Jasiu" - kondycyjnie zazwyczaj pod koniec meczu oddycha rękawami, a wczoraj zapieprzał do samego końca. Szkoda, że w obronie zabrakło faceta z jajami - przestraszona mina Dudki, strach w oczach Żewłakowa przy praktycznie każdym zagraniu. Szkoda naprawdę szkoda. Gdyby ten mecz trwał jakieś 10 minut dłużej to pewno coś by wpadło, gdyby nasi pierwszej połowy nie przespali, gydby Ludwik grał do końca, gdyby, gdyby... Teraz liczy się tylko 10 wrzesień. I nic więcej. |
|
-- Czasem dobrze jest upaść na samo dno.Potem może być tylko lepiej 06-09-2009, 15:41 | Link | Cytuj |
|
|
|
a byles na slaskim? wlasnie to jest najciekawsze ze ze Slowenia moga przegrac 3:0 i bradzic, ze chcieli ale nie wyszlo ale rownie dorbze moga wygrac 3:0 i powiedziec, ze Irlandia to byl przypadek i ida na mistrza swiata |
|
-- co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, dwa dni wolnego twoje 06-09-2009, 21:38 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ]