![]()
[ 1 ] 2 następna »
|
|
Spodziewany skład: Artur Boruc - Michał Żewłakow, Bartosz Bosacki, Dariusz Dudka, Seweryn Gancarczyk - Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Roger, Ludovic Obraniak, Jacek Krzynówek - Paweł Brożek. Jesteśmy z Wami! Polacy jesteśmy z Wami! |
|
-- Czasem dobrze jest upaść na samo dno.Potem może być tylko lepiej 09-09-2009, 16:55 | Link | Cytuj |
|
|
|
wow Gancarczyk? skad to info |
|
-- co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, dwa dni wolnego twoje 09-09-2009, 18:00 | Link | Cytuj |
|
|
|
['] |
| 09-09-2009, 21:19 | Link | Cytuj | |
|
|
ale dupa pozegnanie z Afryka w stylu h.. wlasnie ze w zadnym stylu, bo to nawet tragiczny styl nie byl |
| 09-09-2009, 21:39 | Link | Cytuj | |
|
|
Leeeeeeeo Leeeeeo Leeeeo ...ty wiesz co... |
|
-- co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, dwa dni wolnego twoje 09-09-2009, 21:49 | Link | Cytuj |
|
|
|
... a co ty masz do Leo? Rok temu wszyscy go kochali a teraz polski prymitywizm wychodzi w calosc. Lato i PZPN zachowal sie jak najwieksza szmata, na poziomie prezes - trener w 5 lidze okregowej... tragedia. Teraz oczywiscie Leo jest zly... boze moze pora sie obudzic: - polska liga to dno - nie ma zadnej polskiej druzyn w zadnym z europejskich pucharow - polscy zawodnicy graja... a raczej siedza na lawkach w drugo, trzecioligowych zespolach z... no wlasnie z drugiej ligii europejskiej... poszukajmy polakow w hiszpanii, anglii, wloszech.... cuda sie skonczyly. Teraz jest najlepszy moement na rozwiazanie pzpnu. Uefa nie ma czego zawiesic - nie gramy w pucharach nie gramy w mistrzostwach swiata, nigdzie nie gramy Rozwiazac PZPN i 3 lata na budowanie czegos normalnego. |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 09-09-2009, 23:03 | Link | Cytuj |
|
|
|
Ewa, moja zona kochana, mowi ze sie zgadza |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 09-09-2009, 23:05 | Link | Cytuj |
|
|
|
a Anglicy awansowali juz na mundial fuck! dobrze, ze siatkarze i koszykarze daje rade |
| 10-09-2009, 09:58 | Link | Cytuj | |
|
|
Quote: payol ... a co ty masz do Leo? Rok temu wszyscy go kochali a teraz polski prymitywizm wychodzi w calosc. Lato i PZPN zachowal sie jak najwieksza szmata, na poziomie prezes - trener w 5 lidze okregowej... tragedia. Teraz oczywiscie Leo jest zly... A ja sie zgadzam Niesty ale Leo dal ciala po calej lini. Nie on jedyny, ale to go nie usprawiedliwia niestety. Jako zwolennik zostawienia go po ME przyznaje sie do bledu, trzeba bylo wywalic. Prawdopodobnie nastepca nie bylby lepszy i wynik bylby podobny dzisiaj, ale przynajmniej by sie sprobowalo. WTEDY Franc bylby dobrym rozwiazaniem, alejak kojarze to wtedy byl w Lechu i nie bylo szansa na niego Quote: boze moze pora sie obudzic: - polska liga to dno - nie ma zadnej polskiej druzyn w zadnym z europejskich pucharow - polscy zawodnicy graja... a raczej siedza na lawkach w drugo, trzecioligowych zespolach z... no wlasnie z drugiej ligii Ale to nie jest zadna nowina, material ten sam. Trzy lata temu potrafil z nich zlozyc druzyne i byla jakas koncepcja, a do ME pogubil sie chyba. Powiedzialbym, ze przybylo mu dwoch, trzech wyrozniajacych sie na zachodzie pilkarzy: Jelen, ktorego dlugo ignorowal, Obraniak najlepszy polkarz z meczu z Irlandia ktorego Leo zdjal bo jak tlumaczyl "zawadzali sobie z Krzynowkiem" ktory wchodzil na pozycje Obraniaka w pomocy. Nosz kurde to trzeba bylo zdjac Krzynowka! ktory w 2 meczach zawalil 3 bramki, ktory nie dawal nic w przodzie jak sie pchal, ale za to dawal duzo w obronie... rywalom No i w ostanim meczu przypomnial sobie, ze jest LEWY obronca, ktorego od chyba 10 lat w reprezentacji zawsze brakowalo. A Gancarczyk byl wyrozniajacym sie pilkarzem od paru lat w lidze wschodniej co prawda, ale na pewno duzo lepszej od pl. Jeszcze jakby mial konkurencje, ale jak alternatywa byl Krzynowek w obronie na lewej stronie? Moze Rogera tam dac? Zreszta podpisuej sie dwoma rekami pod wywiadem z Kozminskim. http://www.sport.pl/sport/1,65025,702262…przegrywac.html Quote: W pierwszych dwóch latach pracy Beenhakker zrobił dla polskiego futbolu wiele dobrego. Ale później wiele złego. Nie zyskaliśmy na jego doświadczeniu i umiejętnościach. W dodatku lekceważył związek, mówiąc, że w wolnym czasie może pracować w Feyenoordzie. Gdyby tak samo zachowywał się Paweł Janas, wywieziono by go na taczkach. Szkoda tylko, że zamiast walić do Leo wcześniej z kalibru 20 mm, teraz wszyscy wyciągają działa 300 mm. Quote: Teraz jest najlepszy moement na rozwiazanie pzpnu. Uefa nie ma czego zawiesic - nie gramy w pucharach nie gramy w mistrzostwach swiata, nigdzie nie gramy Rozwiazac PZPN i 3 lata na budowanie czegos normalnego. Marzenia. Piekna sprawa. Tylko szybciej zatrudnia Murinio a Drogba przypomni sobie po polskim pochodzeniu |
|
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... 10-09-2009, 20:14 | Link | Cytuj |
|
|
|
Gdyby Boruc tyle nie płuł na trawę, to by się nie ślizgał i by łapał normalnie piłkę - czy jakoś tak dzisiaj w jedenj z iluśtam opinii... Nie wiem co mam powiedzieć. Wstyd? Wstyd to jest puścić bąka w wytwornej restauracji. Nie potrafię zrozumieć następującej rzeczy. Brożek i Kirm. Obydwaj grają w jednym klubie, mają taki sam cykl treningowy itd. W meczu reprezentacji nagle wychodzi różnica klas między tymi zawodnikami. Kirm zapierdala cały mecz, Brożek pęta się bezradnie po boisku. Ja kto jest możliwe? Co do trenera. Zrobił swoje i chwała mu za to, błędy popełnił takie same jak poprzednicy zaczynając od Wójcika - i to już jest niestety smutne. Każdy miał swoją ekipę, ewentualnych nowych graczy powoływał na zasadzie "dobra, zagrał teraz się odpierdolcie". Gancarczyk - bardzo dobry obrońca. Tyle tylko, że w tym meczu tego nie było widać. Całość wyglądała jakby w szatni Leo do piłkarzy swoje, a rada drużyny na boisku swoje. Jestem pełen podziwu dla polskich kibiców, którzy byli na tym hmmm meczu. Podziwu, że nie zniżyli się do poziomu kopaczy i na zasadzie zemsty, za żenadę odstawioną na boisku, nie rozpierdolili stadionu. Ja po tym czymś czułem się okradziony. Może nawet gorzej - jakby ktoś na mnie wylał wiadro gówna. Można przegrać i mogli przegrać - nawet kurwa 5:0, ale po walce. Tego wczoraj nie było. |
|
-- Czasem dobrze jest upaść na samo dno.Potem może być tylko lepiej 10-09-2009, 21:08 | Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 następna »