![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
|
Majewski do naszych "orłów": chłopaki! Oto nasza taktyka. Gramy przeciwko Czechom, a jak Wam wiadomo, oni kopią w lepszych klubach. Widziałem nawet ostatnio kilku na jutubie. Dlatego musicie biegać, biegać,biegać! Proponuję, żeby każdy wybrał sobie na boisku dwa punkty odległe o jakieś 30 metrów i biegał między nimi. Ci z numerami nieparzystymi mogą biegać wzdłuż linii końcowej, a ci z parzystymi w poprzek. Nikt nam nie zarzuci braku ambicji, gdyby obronie zdarzyło się raz czy dwa przysnąć. Wybiegane kilometry będą w moim laptopie, hehehe. A jakby któremuś piłka spadła na nogę lub głowę, to od razu walić na bramkę, tylko, chłopcy - zaklinam i podkreślam raz jeszcze - walić między słupki a poprzeczkę tam, gdzie widzicie tego z "Czterech pancernych"! Broń Boże tam gdzie łysy!!! A swoją drogą to ciekawy zbieg okoliczności, że wszyscy z defensywy cierpią na narkolepsję. Piotrek, ładnie to tak mówić trenerowi o chorobie dwie godziny przed meczem?! A jak mi jednak przyśniesz?! A teraz szybko mi trzeźwieć i do roboty, chłopaki!!! Wygrzebane na onecie |
|
-- Czasem dobrze jest upaść na samo dno.Potem może być tylko lepiej 12-10-2009, 15:38 | Link | Cytuj |
|
|
|
Bank Zachodni WBK solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów polskiej reprezentacji: "Piłka nożna dla kibiców" Myslalem, ze chodzi o inna przyspiewke |
|
-- co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, dwa dni wolnego twoje 14-10-2009, 14:19 | Link | Cytuj |
|
|
|
['] |
| 14-10-2009, 21:18 | Link | Cytuj | |
|
|
|
| 16-10-2009, 17:35 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ]