![]()
|
05-11-2008, 17:29 |
Czy ktos uczeszczal na kurs Institute of Leadership and Management,Level 3 ?? Sam osobiscie rozpaczalem, mimo wszystko z racji,ze angielski nie jest moim pierwszym jezykiem i napotykam problemy. Pytam sie o jakies pomoce, cos w rodzaju podpowiedzi,w Polsce zwanymi sciagami |
| Link | Cytuj | |
|
Nie ma co rozpaczac gorzej bywalo i chwalili |
| Link | Cytuj | |
|
06-11-2008, 08:07 |
No takie nastawienie to ja mam, tylko sprawa jest powazniejsza niz sie wydaje, poprostu jest dla mnie super wazne. |
| Link | Cytuj | |
|
Dobre podejscie, ale ja nie o tym mowilem puerta-del-sol: Sam osobiscie rozpaczalem... A w temacie, to byl raczej uderzyl gdzies, gdzie masz duzo wieksza szanse na znalezienie absolwentow: Facebook Czego ty wlasciwie szukasz, materialy powinni chyba jakies dostarczac z kursem? |
| Link | Cytuj | |
|
08-11-2008, 17:35 |
Czego??.. najchetneij tych materialow, z ktorych czytaja nam nauczyciele na zajecich, a nam daja jedynie mniejsza czesc tego. |
| Link | Cytuj | |
|
nauczyciele sa tylko nauczycielami - i korzystaja z kasiazek innych...sluchaj uwaznie na lekcjach - albo poszukaj sobie ksiazek na amazon (na przyklad) w zakresie tematu...i bedzies tak samo madry |
| Link | Cytuj | |
|
18-11-2008, 17:47 |
`...sluchaj uwaznie na lekcjach` - czy myslisz,ze jestem ignorantem??, ze nie uwazam na lekcjach, bowiem chodze tam dla zabawy, a potem sie rozpytuje o cokolwiek, co mi pomoze?? Zapytanie bylo realna i faktyczna prosba. Dziekuje, dale sobie rade. |
| Link | Cytuj |