![]()
|
|
nie wiem ilu z was zainstalowalo sobie SP3, ale jesli jeszcze tego nie zrobiliscie to musicie wiedziec o jednym razem z SP3 przychodzi taka mala aplikacja - WIndows Genuine Advance notification. moze to i przychodzilo wczesniej, ale ja re-instalowalam caly system przez pare ostatnich dni i robilam rozne updates i wlasnie tez zainstalowalam SP3 WGA jest generalnie takim kawalkiem programu ktory - jesli przez nieuwage zainstalujecie - bedzie wam sprawdzal Microsoft software czy kopia jest legitimate czy nie. Poczytalam troche o tym dzisiaj i generalnie twoj komp laczy sie z microsoft i dalej juz wiecie w sieci jest sporo programow i instrukcji jak to usunac, ale microsoft co chwila robi updates do tego wiec czasem mozna nie nadazyc ja mialam na tyle szczescia ze po prostu odmowilam instalacji jak mi po updates wyskoczylo - i nie mam tego g... mowie o tym tylko dlatego zeby was uprzedzic...co prawda moje kopie sa legit ale komp ale mimo wszystko nie chce microsoft sprawdzac mojego kompa |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 10-08-2009, 00:58 | Link | Cytuj |
|
|
|
i tak sprawdza, za pomoca innych uslug |
|
-- co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, dwa dni wolnego twoje 10-08-2009, 09:08 | Link | Cytuj |
|
|
|
babci nie jest potrzebne wyskakiwanie co chwila WGA window bo zglupieje i bedzie myslala ze sie cos psuje moje pozostale komputery - wszystko na licencjach wiec mnie to roznicy nie robi ale komus moze jak bedzie uzywal pirackiej kopii office albo cos |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 10-08-2009, 10:16 | Link | Cytuj |
|
|
|
babcia jak ma lewy windows to zobaczy to po najblizszej aktualizacji czegokolwiek, a jak ma legalny to nigdy nie zobaczy, wiec w czym problem |
|
-- co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, dwa dni wolnego twoje 10-08-2009, 10:30 | Link | Cytuj |
|
|
|
w tym ze nie bedzie co chwila WGA wyskakiwalo czy legit czy nie ma legalny jak najbardziej |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 10-08-2009, 10:33 | Link | Cytuj |
|
|
|
Ty moze zostan przy obsludze kalkulatora hyhy Wlasnie teraz bedzie co chwile wyskakiwalo, zeby sprawdzac, jak masz WGA to sprawdzi, ze jest legalny i po klopocie |
| 10-08-2009, 11:17 | Link | Cytuj | |
|
|
wez sie ugryz przyjemniaczek, i mnie nie wkurwiaj...wszyscy spce od kompow jestescie powtarzam.... ja nie instalowalam WGA, ale poczytalam sobie na net co to za ustrojstwo i zdecydowalam nie instalowac na PC do Polski mowie to ku wiadomosci innym bo zaloze sie ze wiekszosc jedzie na 'pirackich' kopiach roznego software a moze sie myle...moze tylko ja uzywam tu Office jako podstawowe narzedzie pracy <despair> |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 10-08-2009, 11:36 | Link | Cytuj |