![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
|
zarzadzanie energia to od razu wylaczylam tylko mam wrazenie ze nie za bardzo dziala to w przypadku portow usb, bo po hibernacji kompa moj tablet nie wraca do zycia tylko trzeba kompa restartowac. niby ma nie wylaczac urzadzen usb podczas hibernacji ale jednak... podobno winny jest wacom bo ma kijowy sterownik czy cus, ale nie wiem. a wracajac do tematu - mam dwa dyski w kompie i jeden zewnetrzny i auto backup dziala bez zarzutu, z tym ze backup na wewnetrzny jest 10 razy szybszy wiec na zewnetrzny kopiuje manualnie i znacznie rzadziej bo sie slimaczy (chyba czas kupic nowy dysk). sa rozne programy do backupu, nawet chyba ktos kiedys cos polecal ale wg mnie widows dziala OK w tym przypadku (od visa w gore). kiedys probowalam acronis ale zle dzialal, a potem nie moglam sie go w ogole pozbyc wiec drugi raz juz tego nie tkne srebrny rycerz - mozna zmniejszyc tylko sa dwie opcje - albo wielgachne albo miniaturowe i nic po srodku. kijowo jednym slowem. poza tym to 7 juz mi sie zdazyl raz czesciowo zawiesic, a vista nigdy jakos... |
| 23-10-2009, 21:55 | Link | Cytuj | |
|
|
ok odpalilem backupa win7.... ok 8 godzin i jest moze 15-20% procent zrobione chyba musze poprostu te dane skopiowac recznie |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 24-10-2009, 19:31 | Link | Cytuj |
|
|
|
ok! okolo 30% znaczy ze nie wylacze kompa na noc |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 25-10-2009, 00:27 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ]