![]()
« poprzednia 1 … 3 4 [ 5 ]
|
|
No i stalo sie. Roczny kontrakt z Orange-em i pierwszy Android do zabawy. Motorola Dext. Na razie wzialem co dawali za darmo z najkrotszym kontraktem Jak juz nabiore wprawy to nastepny bedzie pewnie Driod albo nastepca. Moze jakies forum doswiadczen z Androidem tu skleciomy ?\ |
| 23-02-2010, 21:41 | Link | Cytuj | |
|
|
jak wrazenia? jaka wersje tam dali? |
| 24-02-2010, 22:43 | Link | Cytuj | |
|
|
Od 2 tygodni mam Htc hero na 12 miesiecznym kontrakcie w Orangu Qrw.......a! ten telefon kladzie na lopatki iphona. Android jest boski na sam poczatek polecam: nawigacja CoPilot ps. oczywiscie soft idzie za free, troszke zabawy i instalujesz od siebie z dysku przez usb. |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 24-02-2010, 23:50 | Link | Cytuj |
|
|
|
Dopisalem pierwszy post na forum Andrioda. Lepiej przeczytaj Payol. Chociaz Orange daje pierwsze 2 miesiace sieci za free ale za granica mozesz miec klopoty. Tedik, na razie 1.5 ale w marcu oficjalny upg do 2.1. No i zaczne sie powoli bawic z root-owanymi ROM-ami. Funkcjonalnosc wymiata. Will keep you updated. |
| 25-02-2010, 06:42 | Link | Cytuj | |
|
|
Quote: na razie 1.5 ale w marcu oficjalny upg do 2.1. Jak mnie to wk***z androidem, ze wypuszczaja nowe sluchawki z zainstalowanym systemem 3 wersje do tylu i robia na rynku burdel. Nosz WTF |
| 28-02-2010, 01:21 | Link | Cytuj | |
|
|
No wlasnie Jak dalej tak bedzie, to w koncu kupie nokie Mogli by juz przestac kombinowac w sklepach nawet nie wiedza, czy aktualne sluchawki beda upgrade mialy czy moze nie Jednak w iphone jest prosciej |
| 04-03-2010, 19:16 | Link | Cytuj | |
|
|
Rycerz, ale dzieki temu jak sie wie ze bedzie upggrade to mozna dostac darmowa motorole przy najtanszym 12 miesiecznym kontrakcie. Pobawic, potestowac, porootowac dla wprawy a jak przyjdzie czas to upg do oruginalnego 2.1 a krotko potem to zrootowanego. Natomiast Android to na przwde bol walki z telefonem ktory chce byc madrzejszy od wlasciciela. Ale to k..wa wlasciciel a nie telefon placi rachunki za megabajty danych pobierane w tle bez pytania wlasciciela o pozwolenie. I to w sytuacji kiedy wszyscy pamietaja jak ludzie chcieli zlinczowac Jobsa za takie wlasnie niespodzianki na billingach iPhonow. Tedik, iPhone sucks i juz ... Co udowodnila motorola reklama Droida pod haslem iDon't |
| 04-03-2010, 21:52 | Link | Cytuj | |
|
|
Quote: srebrny_rycerz Quote: na razie 1.5 ale w marcu oficjalny upg do 2.1. Jak mnie to wk***z androidem, ze wypuszczaja nowe sluchawki z zainstalowanym systemem 3 wersje do tylu i robia na rynku burdel. Nosz WTF bzdura. Przykladowo Hero, dziala 1.5 zdaje sie 1.6 teraz wyjdzie upgrade bezposrdnio do 2.1 z pominieciem 2.0 -> oczywiscie nielegale dzialajace sa juz w sieci i maja sie dobrze. W moim glupim MP3 playerze ipod touch - musialem placic za upgrade, pierwszy do 2.0 zdaje sie 7 funtow, do 3.0 zdaje sie 4 funty - come on! za co? za mozliwosci instalowania dodatowych aplikacji, bo oczywiscie bez upgradu systemu, nie mogles instalowac nowszych rzeczy. Mam Hero od hmm 2 - 3 tygdoni i pracuje on na Androidzie 1.5 - i uwierz mi, nie mam potrzeby upgradu bo dalej zachwycam sie tym co moze 1.5, jak by nie byla stara ta wersja, to jest intrygujaca, i system ten jest idealny dla osob ktore lubi i maja czas grzebac, testowac, poszukiwac etc, A dla tych co chca miec "NAJLEPSZE" za najwiecej to jasne - go to -> iphone 3gs czy za chwile 4g z kontraktem na 2 lata, za 30-40 funtow i taca potraw ktore podaje jabluszko... bez jakiej kolwiek mozliwosci ich doprawienia.... nie mowie juz nawet o pieprzu |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 05-03-2010, 00:04 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: tedik No wlasnie Jak dalej tak bedzie, to w koncu kupie nokie Nokie z czym prosze... symbianem? Quote: tedik Mogli by juz przestac kombinowac w sklepach nawet nie wiedza, czy aktualne sluchawki beda upgrade mialy czy moze nie W sklepach maja target na Iphona Quote: tedik Jednak w iphone jest prosciej No i wlasnie o tej prostocie tu i w innym watku piszemy - prosciej nie znaczy wcale lepiej peace Payol |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 05-03-2010, 00:08 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 … 3 4 [ 5 ]