![]()
[ 1 ] 2 3 … 5 następna »
|
|
Witam, konczy mi sie kontrakt w orangu i ostatnio odbieram sporo telefonu z carphonewarehouse z ofertami... Co polecicie: - iphone - nokia n97 - ktorys z htc - cos innego? ogolnie: - mam N95 i naleze do nielicznej grupy osob ktore bardzo sa zadowolne z tego telefonu dlatego mysle o N97... podoba mi sie w 95: video out i odgrywanie divx na tv, nawigacja - wgrany garmin z mapa calej europy dziala swietnie i przetestowalem to w kilku krajach, mp3 player z glosniczkami - idealny do przylozenia do ucha i sluchania chilloutu na plazy Minusy - wolny symbian, slabe wifi. - iphone... mam ipoda toucha wiec wlasciwie bardzo podobne... lubie mnogosc aplikacji, glownie uzywam do allegro, ebaya, i poczty.. klient poczty jest idealny obsluguje u mnie 5 kont.. - htc ale ten na androidzie, slyszalem ze calkie calkiem ale tylko syszalem... sam nie wiem co wybrac: jak wyzej pisalem, potrzebuje kombajna: video, muzyka, internet, email, gps no i podstawowa funkcja: dzwonienie co polecicie? narazie oferowali mi ipoda za free z abonamentem 30 funtow 400 min i free net. Ale kontrakt 24 miesiace co mi sie nie podoba. |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 18-11-2009, 09:13 | Link | Cytuj |
|
|
|
Milestone Motoroli z androidem 2.0 ? Niedlugo premiera w UK http://www.engadgetmobile.com/tag/MILESTONE/ hannibal_piotr edytował(a) ten post dnia 18-11-2009 o godzinie 09:31
|
| 18-11-2009, 09:29 | Link | Cytuj | |
|
|
ja nie wiem, ja mam blackberry bold ale muzyki prawie w ogole na tym nie slucham bo jak sie ma duzo aplikacji i jeszcze muzyka to niestety ale baterie siadaja i to jest/byla ponoc wada iphone - mowie z doswiadczenia moich znajomych wielbicieli makowek (podobnie jak ja) oni sie skusili na iphone ale ja po wysluchaniu itd stwierdzilam ze BB bardziej mi odpowiada tym bardziej ze berry tez ma aplikacje na Mac i jest w pelni compatible innych telefonow nie znam, ale nokie zawsze cenilam za wytrzymalosc baterii i prostote w obsludze kontrakt na berry mam tez z orange |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 18-11-2009, 10:23 | Link | Cytuj |
|
|
|
ok a co berry moze? to ma jakis wlasny os? chodzi mi o: - web przegladarke... ok? - email i konfiguracja kilku kont? - video out... ale to nie koniecznie - gps? |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 18-11-2009, 10:51 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: hannibal_piotr Milestone Motoroli z androidem 2.0 ? Niedlugo premiera w UK http://www.engadgetmobile.com/tag/MILESTONE/ hannibal_piotr edytował(a) ten post dnia 18-11-2009 o godzinie 09:31 znam znam btw kiedy ta premiera.. sa gdzies w necie ceny tego? |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 18-11-2009, 10:53 | Link | Cytuj |
|
|
|
ooooops ... kolo 400 http://www.superetrader.co.uk/motorola-m…T-AyCY9p4z& a ja gupi lczylem na 300 biorac pod uwage cene 500 USD w stanach P.S W Reichu okolo 450 Euro http://phandroid.com/2009/11/17/motorola…-at-o2-germany/ I ciagle nie ma daty premiery w UK hannibal_piotr edytował(a) ten post dnia 18-11-2009 o godzinie 11:13
|
| 18-11-2009, 11:06 | Link | Cytuj | |
|
|
Quote: hannibal_piotr ooooops ... kolo 400 no to nie tak zle.... jak bralem nokie n95 to w sklepach normalnie byla po prawie 500 funtow a w abonamencie 18miesiecy / 30 funtow szla za free. |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 18-11-2009, 11:53 | Link | Cytuj |
|
|
|
Boje sie ze sie skusze Najwyzej Mlody Hannibal bedzie jadl przez jakis czas tarta marchewke Ile razy googlam ten telefon w poszukiwaniu ceny to przypomna mi sie odcinek komiksu Nemi z METRO. Obrazek 1: Blondynka mowi: Znalazlam na ebayu express do kawy o jakim zawsze marzylam. Kosztuje akurat tyle ile mam na koncie. NEMI z dzikimi oczami: Kupuj, kupuj !! Obrazek 2: Blondynka - dzikie oczy, Nemi - dzikie oczy. Obrazek 3: Blondynka z orgazmem w oczach mowi: Kupilam NEMI z przerazeniem w oczach: O shit !!! I na tym sie pewnie skonczy. ... Podobno ma byc przed Swietami. Jak chca zarobic to nie maja innego wyjscia. hannibal_piotr edytował(a) ten post dnia 18-11-2009 o godzinie 12:14
|
| 18-11-2009, 12:13 | Link | Cytuj | |
|
|
berry ma GpS, wi-fi, GPRS, bluetooth, media player - czy jak sie to tam zwie; OS - nie pamietam - moj berry musze wymienic bo spadl i sluchawka do wymiany - ale chyba cos z microsoft zwiazane mozesz zladowac google latitude - GPS swietnie dziala - poza tym masa nawigacyjnych aplikacji - czesc free, czesc platna; przegladarke mozesz miec opera albo berry albo google - zalezy co tam sobie ustawisz wewnetrzna pamiec jest ok 1GB, do tego slot na karte pamieci - oryginalnie chyba daja karte na 2 lub 4gb jak sie berry kupuje email - skonfigurowac mozesz ile chcesz - nie ma ograniczen; mozesz uzywac wszelkich komunikatorow - aol,,yahoo, google talk, msn itd ja mam opcje ze net mam kompletnie za darmo wiec uzywanie GPS,mail czy stron nic mnie nie kosztuje sa jakies czasem - zalezy od opcji - ograniczenia jak np sie sciaga chyba video czy cos, ale ja tego nie uzywam a limit co mam nie zuzywam prawie nigdy |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 18-11-2009, 12:24 | Link | Cytuj |
|
|
|
Droid/Milestone to zabawka dla zapalencow. Kernel Linuxa na pokladzie a aplikacje od Google i tzw. spolecznosci. Czyli praktycznie wszystko co tylko jest przydatne, wczesniej czy pozniej bedzie na androida napisane. Prawdziwy multitasking (kilka aplikacji dzialajacych rownoczesnie - w odroznieniu od iPhone-a) Pierwsze recenzje mowia o rewelacyjnej rozdzielczosci i ostrosci ekranu (czesto mozna podobno czytac PDF-y bez zoom-a), genialnej jakosci dzwieku no i sluchawke czuje sie w reku bo jest mocno metalowa. hannibal_piotr edytował(a) ten post dnia 18-11-2009 o godzinie 12:33
|
| 18-11-2009, 12:30 | Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 3 … 5 następna »