![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
|
R&C nigdy nie trawiłem choć seria to zacna a i miodna, przyznać muszę. Fanem Lary nie jestem ale skoro dane było mi zagrać to czemu miałem niby odmówić Resistance to ja wiem że jest cud giereczka z grafiką, która pokazuje, że PSP ma pazury. Swoją drogą zagrałbym sobie w Patapona (bo mi zrobili na to smaka, a już jak zagrałem w wersje demo... ulala) i pewno jeszcze z pierdyliard tytułów mógłbym wymienić ale wiesz, jak bym kupił x360 albo PSP - skończony dla świata jestem xD Tyle gier do nadrobienia... ech... |
| 19-04-2009, 18:38 | Link | Cytuj | |
|
|
"Patapon 2" niedawno wyszedł, natomiast gra jest naprawdę niezła, trudno ją zaklasyfikować, może coś jak "strategia rytmiczna"? Bo generalnie "Patapon" jest strategią i to cholernie trudną. Z innych tytułów może spróbuj "Loco Roco", naprawdę świetny tytuł, zresztą tych samych twórców co i "Patapon". Pozornie gra dla dzieci, ale jest naprawdę warta uwagi, no i to świetny poprawiacz nastroju "R&C" akurat należy do moich ulubionych serii, zacząłem co prawda dopiero od "R&C: Tools of Destruction", ale później zacząłem nadrabiać również wersje z PSP. "Secret Agent Clank" miażdży, szczególnie poziom stylizowany na operę, kiedy to gra toczy się na scenie, kierujemy poczynaniami kapitana Qwarka ( co ma miejsce pierwszy raz w całej serii ) no i Qwark oczywiście śpiewa swoją kolejną wyssaną z palca historię. Opera to Carmen Overture, wygląda to super jsr184 edytował(a) ten post dnia 19-04-2009 o godzinie 19:35
|
|
-- "It is the way of men to make monsters...and it is the nature of monsters to destroy their makers.." - Harlan Wade 19-04-2009, 19:01 | Link | Cytuj |
|
|
|
No i właśnie zastanawiam się jak ja do pracy wstanę |
|
-- "It is the way of men to make monsters...and it is the nature of monsters to destroy their makers.." - Harlan Wade 20-04-2009, 02:13 | Link | Cytuj |
|
|
|
Rozbijanie 4 ściany... ile to już felietonów na ten temat powstało. Można by kiedy o tym porozmawiać. Jeśli lubisz takie "zabawy z widzem" to polecam komiks Deadpool, który praktycznie w całości jest taką "4 ścianą", a z gier... było tego sporo - od MGS po Zeldę. BTW pamiętasz MGS i zamianę padów |
| 22-04-2009, 18:20 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ]