![]()
« poprzednia 1 2 [ 3 ]
|
|
na usenecie - pregierz powiedzieli by: nie stac cie to dorabiasz ideologie hehe ale przesadzacie troszke z tym narzekaniem. - filmy: na ipodzie ( pisze o touchu bo nie mam iphone - ale wlasciwie bardzo podobne) oglada sie zajebiscie, zwlaszcza podczas podrozy - oczywiscie opcja dla kinomaniakow... ale jak mnie lost wciagnal to i w pracy ogladalem - muzyka... to jak wlasciwie w kazdym telefonie juz - app store - z olbrzymia iloscia darmowych aplikacji: od gieldy, walut, yotuba, slowniki, google earth, tube status, weather etc konczac na grach online typu imob do tego ebay, paypal, facebook czy wyszukiwarka lotow kayak - wszystko to za free do sciagniecia z app store. - email - rewelacyjnie dzialajacy tak przy kontach na gmailu czy yahoo jak i z prywatnym hostingiem. ( u mnie dziala z 4 kontami na raz bez problemu) - wireless internet - duzo lepsza antena niz np w noki n95 wylapuje sporo sieci i bardzo szybko sie laczy jedyny minus brak av out ale zdaje sie w nowsze generacji juz sa kabelki do tego, no i brak rozszezenia pamieci. Nokia N95 ktora bardzo lubie posiada za to av out ale ogolnie jest duzo wolniesza - za to navigacja garmin mobile smiga na niej az milo to tyle ot co payol |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 17-07-2009, 18:36 | Link | Cytuj |
|
|
|
Chyba najgorsza z nawigacji, jakie mialem okazje testowac. Znaczy ten garmin. Mialem darmowa wersje do testow to pare dni testowalem i tragedia jesli chodzi o usability. Z tomtom sa problemy w nokii z wewnetrznym gps wiec wgralem Route66, bardzo polecam. Dalem niecale 40 funtow. Tylko najnowsza wersje, chyba 8, bo poprzednia byla kiepska. matutinus edytował(a) ten post dnia 31-07-2009 o godzinie 00:21
|
|
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... 31-07-2009, 00:19 | Link | Cytuj |
|
|
|
powiem ci ze w Grecji gdzie przeciez nazwy miejscowosci sie pisze na milion sposobow garmin dawal sobie rade, fakt wolny jest i jedna masakryczna rzecz: zamiast strzalek ktore pokazuja gdzie jechac na maly wyswietlacz wladowali opis gdzie skrecac i tak mamy tekst typu: za 300m skrec w druga w lewo - masakra nie ma szans tego przeczytac. Co do route66 nigdy nie slyszalem ale sprawdze warezy Wiem ze tomtom nie mial mapy grecji jak szukalem nawigacji nie wiem moze juz teraz maja, ale fakt jezeli chodzi o ogolne uzytkowanie to ja najbardziej lubilem tomtom. Btw - kolega kupil jakiego HTC nie pamietam modelu i odpalil na nim tomtoma i smiga pieknie.... w grudniu konczy mi sie kontrakt wiec chyba pojde w strone htc. |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 31-07-2009, 08:52 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: payol na usenecie - pregierz powiedzieli by: nie stac cie to dorabiasz ideologie hehe ale przesadzacie troszke z tym narzekaniem. - filmy: na ipodzie ( pisze o touchu bo nie mam iphone - ale wlasciwie bardzo podobne) ... No przeci4ez pisalem Iphone to bardzo dobry odtwarzacz mp3 (znaczy ipod) z roznymi bajerami do ktorego wlozyli modul gsm i zrobili z tego telefon. To co bylo dobre to w nim zostalo, ale to co dolozyli jest bardzo kiepskie. W najnowszym modelu dochodza powoli do poziomu, ktory byl standardem 2 lata temu w telefonii. |
|
-- co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, dwa dni wolnego twoje 31-07-2009, 19:58 | Link | Cytuj |
|
|
|
nie lubię urządzeń które pełnią funkcję kilku innych i tyle, wolę sobie zagwarantować poszczególne funkcje w dobrej jakości na osobnych urządzeniach, a nie narzekać, że jedno musiało zostać zrobione kosztem innego, przez co drugie traci na jakości znacznie. Oczywiście niewątpliwą zaletą jest obecnie to, że urządzenia zajmują coraz mniej miejsca i oferują coraz więcej funkcji/ możliwości...ale niech to będzie w jednym temacie...bo inaczej wszystko czyli nic. iPhone ssie i tyle. |
|
-- 'everything's yellow' 06-08-2009, 16:58 | Link | Cytuj |
|
|
|
Mariella, zupelnie sie nie zgodze.... wyobraz sobie, jade na wakacje i oczywiscie przy zalozeniu ze chce miec komfort tego co wg mojej subiektywnej oceny mi potrzeba: - nawigacja + ladowarka samochodowa + sieciowa - telefon + ladowarka - video player do samolotu ( nie lubie siedziec i patrzec w okno przez ponad 2 godziny ) do tego ladowarka - mam problem z zasypianiem musze cos ogladac - najlepiej jakas stara dobra komedia - biore jakis kieszonkowy media centre z wyjsciem av - podpinam do tv w hotelu i spokojnie zasypiam - oczywiscie do tego ladowarka i kable av - uwielbiam chillout - ponad 20 albumow ze stajni cafe del mar musi znalezc swoje miejsce dlatego zabieram samsunga z glosniczkami zeby na plazy na uboczy cieszyc sie szumem fal i w tle moja muzyka. - zdjecia - zabieram swojego starego soniaka, do tego ladowarka i kabele av co by na bierzaco sobie zdjecia na tv ogladac - zdjecia 2 - na nocne wypady mam kieszonkowe soniaka ktorego tez trzeba ladowac... czyli ladowarka. - video - kieszonkowa kamerka z ladowarka sieciowa i samochodowa oczywiscie moze wystarczy liczymy: jezli dobrze naliczylem 8 ladowarek + kilka samochodowych, troche kabli ogolnie sprzetu kilo nokia n95 - filmy w samolocie - maly screen ale spox da sie, nawigacja - spox dziala, filmy av out bez problemu, muzyka - jak na glosniczki calkiem niezle - wystarczy na plaze, zdjecia okazjonalne - 5mpix wystarczy na szybkie fotki video... tu juz wole cos wiecej przy takim zalozeniu zabieram kamere, telefon i aparat fotograficzny i mam wszystko co powyzej Oczywiscie wiem wiem wiem, ze polowy tych rzeczy, wroc - wiekszosci tych rzeczy nie musimy brac... konsumpcjonizm, relklamy, swiat stworzony po to by kupowac... etc, ale dla tego przykladu prosze o przyjecie ze w/w rzeczy sa niezbedne peace Payol |
|
-- - Jednego... - Ilu Jasnowidzow potrzeba do wkrecenia jednej zarowki :) 07-08-2009, 00:43 | Link | Cytuj |
|
|
|
zależy jakie kto ma potrzeby po prostu Ja na przykład muszę mieć osobno mój aparat, dobry na każdą porę dnia i nocy. Telefon mam z dobrym odtwarzaczem mp3 i bdb słuchawkami nokii więc to mi wystarcza, filmów nie znoszę oglądać na małym ekranie, żadna to dla mnie przyjemność, więc żadnego video coś tam nie potrzebuję, tak samo nie potrzebuję kamerki, bo wystarczają mi zdjęcia, wolę patrzeć oczami, poza tym na cykanie zdjęć i nagrywanie nie starczyło by mi czasu, bo musiałabym porzucić wszelkie inne przyjemności i tylko wszędzie biegać jak Japończycy, nagrywać, focić a oczami własnymi nic nie widzieć;p Dla mnie po prostu iPhone jest zbędnym gadżetem, ale nie przeczę że innym może się przydać;] |
|
-- 'everything's yellow' 07-08-2009, 12:09 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 2 [ 3 ]