![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
|
Gul mi nie skacze, jest mi żal, że ludzie potrafią mieć taki obojętny stosunek do swojej Ojczyzny, narodu, w końcu jego przedstawicieli, męża stanu, którym niewątpliwie był Prezydent. |
|
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! 11-04-2010, 16:59 | Link | Cytuj |
|
|
|
Jarek,na tym swiecie sa ludzie i ludziska..niektorzy maja obojetny stosunek do swoich rodzicow wiec co tu mowic o Ojczyznie itp... |
|
-- Kluseczek...:) 11-04-2010, 17:29 | Link | Cytuj |
|
|
|
Czlowieku, jaka Ojczyzna ? Polityk to najemna sila robocza ktora w zamian za dostep do koryta i kamer telewizyjnych ma tworzyc prawo potrzebne do funkcjonowania panstwa. Niektorym z nich swiatla reflektorow szkodza na glowe i zaczynaja mowic o sobie Ojczyzna. W wymiarze ludzkim to tragedia prawie 100 rodzin. Ale w wymiarze politycznym i spolecznym to mam wrazenie ze na razie wszyscy sa zszokowanie glownie absurdalnoscia przyczyn tej katastrofy w polaczeniu z symbolika tego wydarzenia. I czekaja na skutki dlugoterminowe. A ty w swojej politycznym zaslepieniu zdajesz sie zupelnie nie rozumiec w ze w tej chwili nie ma zadnego znaczenia jakim czlowiekiem byl polegly prezydent, tylko jaki wplyw na losy kraju i jego obywateli moze miec bajzel ktory z tej katastrofy powstal. |
| 11-04-2010, 18:41 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ]