![]()
« poprzednia 1 [ 2 ] 3 4 następna »
|
|
Quote: hannibal_piotr Samobojstwo zaszczutej poslanki opozycji w trakcie rewizji to tez pierdola ? A dlaczego ktokolwiek ma się czuć winny za samobójstwo kogoś? Za rządów PO również miało miejsce wiele samobójstw, czy ktoś ich wini, że odpowiednie służby nie zdołały im zaradzić?? Blida wlazła do kibla i strzeliła sobie w łeb, bo zatrzymywano ją bez nadmiernego wykorzystywania praw jakie przysługują funkcjonariuszom przy takiej czynności (skucie, sprowadzenie do ziemi i wyprowadzenie pod pachy). Gdyby tak zrobiono to by nie miała okazji się zabić, a Ty żalił byś się na sposób zatrzymania tak jak niżej żalisz się, że doktora tak potraktowano. Quote: hannibal_piotr Wyprowadzenie czolowego polskiego transplantologa ze szpitala w kajdankach to tez pierdola ? Z Twojego zdania wynika, że zwykłego Kowalskiego w kajdankach można wyprowadzać, ale nie czołowego polskiego transplantologa. Gówno mnie obchodzi, kto był kim. CBA znalazło dowody na łamanie przez niego prawa, więc go zatrzymali. Kto wie, może gdyby go nie skuli to też by sobie strzelił w łeb ze wstydu jak Blida? Quote: hannibal_piotr Towarzyszu Jarko, nie uda wam sie zaszczekac zdroworozsadkowej opini jaka maja na temat waszej parti myslacy samodzielnie ludzie. Myślący samodzielnie ludzie nie ograniczają swojej wiedzy tylko do jednych źródeł, by na podstawie takiej ograniczonej wiedzy wydawać błędne osądy i opinie jak Ty właśnie robisz to w tym wątku. Podałem przykład z autostradami, jakoś dziwnie się w tamtym wątku nie udzielasz. Podałem linki do konkretnych doniesień prasowych i oświadczeń odpowiednich instytucji, że zarzuty stawiane rządom PiSu to wyssane z brudnego palca insynuacje, którymi skutecznie nastraszono jak widać Ciebie i większość nieświadomych Polaków. Potęga mediów. Pokazałem jak mainstreamowe media manipulują faktami na korzyść rządu PO na przykładzie portu w Świnoujściu. A Ty dalej swoje! Nie dopuszczasz w ogóle do swojej głowy opcji, że rzeczywiście coś jest nie tak. Oczywiście masz prawo, tylko wiesz, że zbyt dobrego świadectwa sobie takim zacietrzewieniem i trwaniem uparcie przy swoim mimo dowodów nie wystawiasz. |
|
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! 10-03-2010, 13:27 | Link | Cytuj |
|
|
|
Zrozumcie wreszcie towarzysze ze ludzie majac w perspektywie rzady zakompleksionych, niekumatych, niznajacych jezykow doktorow habilitowanych stalinowskiego prawa pracy (zamykajacego sie w stwierdzeniu ze czy sie stoi czy sie lezy dniowka sie nalezy) i faszystow na stanowiskach ministra oswiaty, tudziez rzadowe koalicje z wiejskimi jebakami. maja chwilowo w dupie niespelnione obietnice aktualnej parti rzadzacej. Zajma sie tym kiedy glowne niebezpieczenstwo pojdzie w pizdu |
| 10-03-2010, 18:09 | Link | Cytuj | |
|
|
Quote: hannibal_piotr Zrozumcie wreszcie towarzysze ze ludzie majac w perspektywie rzady... Ależ ja to doskonale rozumiem, że ludzie mają w pamięci taki obraz PiSu jaki przedstawiasz tutaj. Tak wiem to, że tak ludzie myślą. To co ja tutaj próbuję Ci wytłumaczyć i uświadomić to fakt iż ta Twoja perspektywa i wiedza jest skrzywiona i niepełna! Spojrzyj obiektywnie na proces formowania koalicji po wyborach 2005 roku i zobacz, że PiS do ostatnich chwil bronił się przed koalicją z SO i LPR. Chciał nawet jeszcze jednych wyborów, ale PO tego nie chciała. O prawie podpisanej przez Rokitę umowie koalicyjnej z PiSem też pewnie nie słyszałeś. Zadzwonił Tusk i kazał zerwać wszelkie rozmowy. Co miał zrobić PiS?? Tkwić w rządzie mniejszościowym? Potrafisz Ty w ogóle obiektywnie oceniać możliwości i ruchy na scenie politycznej?? Winisz PiS za rzeczy na które nie miał wpływu. Czy to jest mądre? Czy Tusk zna języki, albo Kwaśniewski? Czy Miller albo Buzek znają języki obce? Nie. Dlaczego więc jedynie u PiSu ta wada jest wadą nie do zaakceptowania, a u innych nieznaczącą cechą? Trudno się dyskutuje z Tobą gdy wbrew faktom i dowodom wciąż forsujesz te same zarzuty i oskarżenia. Tak bardzo nasiąkłeś nienawiścią do PiSu (w oparciu o zmanipulowane fakty i przekazy o tej partii), że teraz nic nie jest w stanie wyrwać Cię z tej obsesji. |
|
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! 11-03-2010, 09:21 | Link | Cytuj |
|
|
|
Nic sie nie zmienilo i nie zmieni bo zrodlem tego syfu sa zakompleksieni Kaczynscy. Wkleilem to kiedys juz wpis jednego z bylych waszych. Pwiedzial ze KAczory sa jedynym usprawiedliwieniem rzadow platformy. Za kazdym razem jak to wracasz z kolejnego szkolenia to twoje teksty wydaja sie byc coraz bardziej wypelnione trescia ale w niczym sie nie roznia od tekstow z wyborczej. Usilnie staracie sie wymazac z pamieci ludzi wszystko co bracia zrobili i powiedzieli ale oni ciagale otwieraja swoje usta i nowy pierd wychodzi w swiat. Na koniec tej dyskusji zrobie ci przysluge i zilustruje Raczkowskim jak was widza trzezwi ludzie. |
| 11-03-2010, 10:01 | Link | Cytuj | |
|
|
.. |
| 11-03-2010, 10:04 | Link | Cytuj | |
|
|
.. |
| 11-03-2010, 10:06 | Link | Cytuj | |
|
|
.. |
| 11-03-2010, 10:07 | Link | Cytuj | |
|
|
.. |
| 11-03-2010, 10:08 | Link | Cytuj | |
|
|
itd, itp Jak chcesz wiecej to daj znac. Nic tu po twojej agitacji towarzyszu. Mozesz sprobowac podebrac troche elektoratu Lepperowi. |
| 11-03-2010, 10:09 | Link | Cytuj | |
|
|
Czyli w dalszym ciągu konsekwentnie przyznajesz się do tego, że dla Ciebie forma jest ważniejsza od treści. Że po okładce oceniasz co jest dobre, a co złe. Taka jest większość Twoich zarzutów. Nie potrafisz odróżnić rzeczy ważnych, od pierdół. Dla Ciebie ważniejsze i bardziej karygodne jest to, że Kaczor po raz kolejny się przejęzyczył od tego, że rząd PO podpisał kontrakt na budowę autostrady A2 z Kulczykiem (po zerwaniu go przez PiS, szczegóły w wątku niżej, którego konsekwentnie unikasz),kontrakt który drenuje kieszenie podatników. Kaczyńskim nigdy nikt nie ma nic bardziej merytorycznego do zarzucenia poza: kurduple, mlaskają, przejęzyczają się, itd. Rzeczywiście kryteria oceny godne dorosłego człowieka |
|
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! 11-03-2010, 12:24 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ] 3 4 następna »