![]()
« poprzednia 1 2 3 [ 4 ]
|
|
no i tu się mylisz, że łykają poczytam co dałeś i ustosunkuję się tobie proponuję poczytać fakty i mity trzeba wiedzieć co wróg pisze |
|
-- semper idem 19-04-2010, 11:35 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: Ana no i tu się mylisz, że łykają poczytam co dałeś i ustosunkuję się tobie proponuję poczytać fakty i mity trzeba wiedzieć co wróg pisze Ana, z klechami też potrafiłem mieć na pieńku w swojej parafii. Czarni też mnie wkurzają, ale nie UOGÓLNIAJMY !! Nie wszyscy to pazerni na kasę udawacze i oszuści. Ale to nie przeszkadza mi w trzeźwym spojrzeniu na wartości jakich strzeże ta organizacja (tak to trzeba nazwać). Kościół, a kościół to różnica kolosalna. Ja na dni parę odpadam z dyskusji, udaję się na wyczekiwany 3 miesiące zabieg artroskopii stawu skokowego, bo po wypadku motocyklowego sprzed prawie dwóch lat jeszcze nie jest dobrze Pozdro |
|
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! 19-04-2010, 20:14 | Link | Cytuj |
|
|
|
No i pooperowane. Nawet mnie nie boli, zobaczymy co to da... Wracając do tematu. Jedna z przeróbek Hitlera bardzo celnie i błyskotliwie oddaje jak wygląda rzeczywistość w Polsce widziana oczami świadomych ludzi co nie łykają medialnej papki: |
|
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! 23-04-2010, 18:04 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: Ana no i tu się mylisz, że łykają poczytam co dałeś i ustosunkuję się tobie proponuję poczytać fakty i mity trzeba wiedzieć co wróg pisze Heyah Ana, czekam na Twój stosunek... |
|
-- Jam jest Polska, Ojczyzna Twoja, ziemia Ojców, z której wzrosłeś. Wszystko, czym jesteś, po Bogu - mnie zawdzięczasz!! 05-05-2010, 17:47 | Link | Cytuj |
|
|
|
jeszcze poczekasz teraz pisze mgr i siedzę mentalnie w okresie międzywojennym endekach i innych barbarzyńcach więc musisz się uzbroić :* |
|
-- semper idem 05-05-2010, 19:18 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: Ja więc się nie dziwię, że ludzie boją się PiSu i kochają PO jak mainstreamowe media (Agora, ITI) tak relacjonują otaczającą nas rzeczywistość e tam przeceniasz sile mediow http://www.wykop.pl/ramka/359147/bojkotu…darmowe-gazety/ I co, myslisz ze wszyscy kibice lecha glosuja na PiS? Pewnie sympatie wychodza podobnie jak srednia w spoleczenstwie |
| 05-05-2010, 22:49 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 2 3 [ 4 ]