![]()
[ 1 ] 2 3 4 następna »
|
|
Wybory 2010. Palikot kontra Kaczyński. Na żywo w Lublinie Spotkają się w tym samym miejscu i tym samym czasie. W środę 9 czerwca o godz. 16 na Placu Litewskim w centrum Lublina ma się odbyć spotkanie lidera PiS z mieszkańcami miasta. Dziś już wiemy, że będzie też wiec zwolenników PO, na czele z Januszem Palikotem. - Może wreszcie dojdzie do debaty, której boi się Jarosław Kaczyński, uciekając przed Bronisławem Komorowskim do telewizji publicznej - mówi Palikot. Poseł nie kryje, że stanie na czele dużej grupy sympatyków PO - mówi o tysiącu osób - które będą "wiecować" w innej części Placu Litewskiego niż zwolennicy lidera PiS. Polityk PO zapowiada, że będzie spokojnie, choć zaraz dodaje. - Powiadomimy oczywiście i policję, i służby bezpieczeństwa. Będą stały karetki pogotowia i wszystko co trzeba. Będziemy starali się zabezpieczyć. Jestem pewien, że i Jarosław Kaczyński i ja będziemy apelowali, żeby nie było inwektyw i innych obelg - mówi Palikot. Prawo i Sprawiedliwość nie kryje zaskoczenia. Jeden z liderów PiS-u na Lubelszczyźnie Piotr Kowalczyk o wiecu Platformy dowiedział się od reporterki TOK FM. - Jednak Janusz Palikot pozostał dawnym Januszem Palikotem. Okazuje się, że okulary zerówki, które nosi i zmiana wizerunku zewnętrznego w ogóle nie przełożyła się na morale pana posła. Był chory z nienawiści do Lecha Kaczyńskiego, jest chory z nienawiści do Jarosława Kaczyńskiego - mówi Kowalczyk. I dodaje, że nie można się ścigać na ulicy, bo to absurd. Palikot dopytuje się o zdrowie Kaczyńskiego - Jestem strasznie zaniepokojony stanem psychicznym Jarosława Kaczyńskiego - mówił Palikot. - Każdy z Państwa wie, że nie jest możliwe, aby człowiek, który do 10 kwietnia był wulkanem negacji, potworem nihilizmu, kłócącym i obrażającym ludzi nagle, w ciągu jednego dnia, zamienił się w łagodnego baranka, jak podróbka Bronisława Komorowskiego mówiącego tekstami PO - grzmiał na konferencji prasowej Palikot. Zastanawiał się też, czy nie należy zbadać stanu zdrowia psychicznego osoby, która dokonała tak gwałtownej przemiany. - Czy jesteśmy pewni, że ten głęboki wstrząs, który miał miejsce w przypadku Jarosława Kaczyńskiego nie zaowocował jakimiś trwałymi zmianami jego psychiki - pytał poseł PO, znany z kontrowersyjnych stwierdzeń. |
|
-- nie znosze hipokryzji 08-06-2010, 15:03 | Link | Cytuj |
|
|
|
pójdę w takim razie i zdam wam relacje Jarko idziesz? może się spotkamy |
|
-- semper idem 08-06-2010, 16:39 | Link | Cytuj |
|
|
|
lol, mieszkasz tam? Super, idz Ana pls |
|
-- nie znosze hipokryzji 08-06-2010, 17:01 | Link | Cytuj |
|
|
|
nom z Lbn jestem fotki tez potrzaskać może z Prezesem Pis się uda hahaha a może jakiś zamach ? ile by to spraw rozwiązało aż się boje tych moherów jak się dowiedzą że ja z innej opcji to mnie pobija jeszcze.... idę Zmienników oglądać |
|
-- semper idem 08-06-2010, 17:11 | Link | Cytuj |
|
|
|
kurcze, ja bym sie tam pojawila z antykaczynskim plakatem |
|
-- nie znosze hipokryzji 08-06-2010, 17:58 | Link | Cytuj |
|
|
|
lol, kobitiki ana -trzaskaj forki Palikot jak nakrecony jest ale pomys 'debaty' bardzo mi sie spodobal Quote: "To jest powrót IV RP. Ja mam zrezygnować, bo król Kaczyński przemawia? To zwykły poseł Palikot nie ma prawa się wypowiedzieć, bo król Kaczyński przyjechał?" - pytał polityk PO. lol beaata edytował(a) ten post dnia 09-06-2010 o godzinie 15:16
|
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 09-06-2010, 15:11 | Link | Cytuj |
|
|
|
hehehe cyrk był nieziemski trochę filmików nakręciłam jakość kiepska wdrapałam się na pomnik marszałka Piłsudskiego i mi kieckę podwiewało ale coś tam widać i słychać cholernie gorąco dziś koło 37 stopni a babcie moherowe w sweterkach aż mi się słabo robiło oczywiście parę obelg mi się dostał za zainteresowanie się palikotem i tym co ta bestia sztana wygaduje hehe no i kamienie fruwały w pewnym czasie więc gorąco było nie tylko z powodu temperatury ale powiem wam ze Palikot ma gadane, nawijał makaron na uszy ze 20 minut Jaro słabo jak dla mnie zabrakło polotu, strasznie cicho mówił brak charyzmy i takiego showmanskiego sznytu koniecznego w kampanii niestety, bo ludzie tego oczekują i to kupują i dowalił ze służbą zdrowia, ze codziennie jest w szpitalu i widzi ze służba zdrowia choć bieda to pracuje nadal... wszystko ładnie pięknie tylko jego szanowna matka nie leży w szpitalu gdzieś na wsi, gdzie na badania czeka się do roku czasu ... w ogole mało konkretów jak dla mnie mydlenie oczu że Lublin piekne miasto z tradycjami, studentami bla bla, i okrzyki kto wygra wybory ?? zabrakło mi jescze tylko papieskiego kochamy ciebie, kochamy ciebie !!! linki Palikot kontra Kaczyński w 4 odsłonach: p.s Jaro sie nie ujawnił - pewnie zajęty przygotowaniami do wiecu czuję się zawiedziona.... p.s 2. a Dżersej to chyba od Jersey, Jaro , Jarosław p.s.3 Palikot dowalił nie wiem czy to będzie słychać na 1 lub 2 gim filmiku że nie chcemy prezydenta który nie ma rodziny ani żony ani nawet narzeczonej |
|
-- semper idem 09-06-2010, 18:32 | Link | Cytuj |
|
|
|
leze i wyje ze smiechu ale jaja...'pomachajmy naszym konkurentom z PiSu' chyba zaczne Palikota lubic bo do tej pory to mi powiewal |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 09-06-2010, 18:57 | Link | Cytuj |
|
|
|
A tak na powaznie Siostry z Archeo, nie boicie sie ze Palikot na tym etapie bardzie szkodzi Platformie niz Pisowi ? Nie ogladalem jeszcze filmow (w pracy jestem) ale z krotkich notatek w sieci podobno wyszlo to troche zalosnie. |
| 09-06-2010, 19:10 | Link | Cytuj | |
|
|
jedno jest pewne, showman z niego pierwszej wody wiesz być może zaszkodzi, z drugiej strony happening zakończył się przed występem (celowo opóźnianym chyba) J.W.P. Jarosława, ludzie przyszli bo byli żądni chleba i igrzysk przemówienie Jarka jak mówiłam słabe, kręciłam się i z przodu i z tyłu sceny i w większości nie słuchano go tylko żywo omawiano co się wydarzyło po drugiej stronie. spotkałam nawet mojego dra od socjologii : powiedział do mnie że swój udział w tym cyrku rozumie, ale mój sadomasochizm w ten upał to już gruba przesada, powiedziałam więc że dla emigracji kręcę materiały hehe, uśmiał się serdecznie ile to się człowiek może dowiedzieć jak obserwuje szarą na pozór masę Ana edytował(a) ten post dnia 09-06-2010 o godzinie 19:17
|
|
-- semper idem 09-06-2010, 19:11 | Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 3 4 następna »