![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
Dlaczego mamy wysylac do ciebie? Duzy szacunek dla Ewy za praktyczna realizacje powiedzenia put the money where the mouth is Narzekac nic nie kosztuje, snuc propozycje zrobienia drugiego onetu ktory ma zawodowych dziennikarzy na etacie i milionowy budzet nic nie kosztuje. Realizacja pomyslow kosztuje czas i gotowke. Skoro ja inwestuje jedno i drugie to ja ponosze odpowiedzialnosc, ryzyko i koszty za wybory jakie dokonuje. Te dobre i te zle. Wszelkie slowa krytyki sa bardzo cenne i prosze o wiecej Na ile mozliwe to wykorzystam uwagi, aktualna forma nie jest dozywotnia. Pewne funckjonalnosci dojda, sa juz zreszta zaplanowane, pewne rzeczy beda zmienione. Wsztskie sugestie sa skrzetnie notowane i czesc trafia do rubryczki To-DO Tylko na pewno nigdy nie bedzie to n-ty serwis informacyjny i na pewno nie bedzie to setne forum IPB, ktore kazdy chetny moze odpalic w ciagu 24 godzin: http://www.invisionpower.com/community/board/purchase.html W kazdym razie ja luze pomoca w odpalaniu i konfiguracji. |
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... Link | Cytuj |
|
|
No ja nadal do tych kolorów się czepiać będę i tych niedziałających poprawnie znaków polskich. Kurde, no aż oczy bolą jak się czyta, kontrast litery-tło jest tragiczny. Daj znać jak się zmieni na PM to wtedy wrócę, na razie szkoda mi oczu. |
| Link | Cytuj | |
|
Kolorystyka serwisu zostaje do czasu SP1. Kontrast pokombinujemy, wyswietlanie polskich znakow jest na szczycie listy priorytetow matutinus edytował(a) ten post dnia 30-07-2008 o godzinie 14:30
|
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... Link | Cytuj |
|
|
trzeba bylo najpierw RNIB wytyczne poczytac Narzekanie i snucie nic nie kosztuje - i owszem Tyle tylko ze mi tu nie wytykaj ze ja narzekam tylko, bo chyba nicgdy Ci pomocy jeszcze nie odmowilam |
| Link | Cytuj | |
|
to nie do ciebie bylo Do ciebie bylo a szczytnych propozycjach robienia mixu Facebook.com z onet.pl ktore sa bardzo interesujace, tylko nierealne dopuki ktos nie podrzuci mi miliona z zlocie do ogrodka. |
|
|
30-07-2008, 17:04 |
BTBB zaczela czesciej bywac ale faktycznie nalezy sie podpisac pod beaty komentarzem od siebie - wszystkie g**wniane posty, ktore naklepalismy w ramach testowania moglyby wyleciec |
| Link | Cytuj | |
|
eh, baba swoje chlop swoje ide kuzwa do domu |
| Link | Cytuj | |
|
Skąd: utopijnie wyimaginowany zakątek własnego jestestwa 01-08-2008, 10:48 |
podobuje mi sie, jeszcze sie nie polapalem do konca, ale juz widze ze jest lepiej niz bylo co do "starych przydatnych info info" zgadzam sie w 100% ze trzeba by bylo to jakos to pogrupowac i wrzucic tutaj , bo sprawy podatkow, prawa, czy innego lecznictwa to najczesciej poszukiwane info przez emigracje ogolnie przydala by sie mozliwosc tworzenia galerii (ja wiem ze jest FB ale dobrze bybylo miec wszytsko w jednym miejscu) jak byla by mozliwosc dodawanaia znajomych tez by bylo calkiem nei kiepsko ogolnie to pozytywnie widze przyszlosc nowej planety i gratuluje wygrania skrzynki browara |
-- gdyby babcia miala drucik to by radiem byla Link | Cytuj |
|
|
Skąd: utopijnie wyimaginowany zakątek własnego jestestwa 01-08-2008, 11:03 |
brakuje mi tu na stronei glownej jeszcze jednej sekcji z nowymi watkami w "twoich grupach" cos ja nowe posty na starej planecie. jak klikam na "moje grupy" to pokazuje mi je alfabetycznie a nie wg. aktywnosci :/ |
-- gdyby babcia miala drucik to by radiem byla Link | Cytuj |
|
|
HIsIz: co do "starych przydatnych info info" zgadzam sie w 100% ze trzeba by bylo to jakos to pogrupowac i wrzucic tutaj Jestem w trakcie czegos takiego. To olbrzymia operacja logistyczna brakuje mi tu na stronei glownej jeszcze jednej sekcji z nowymi watkami w "twoich grupach" w Moja Planeta sa dwa linki do wyboru sposobu wyswietlania. Sprawdz oba Sortowanie inne niz alfaetyczne bedzie matutinus edytował(a) ten post dnia 01-08-2008 o godzinie 12:41
|
« poprzednia 1 [ 2 ]