![]()
[ 1 ] 2 3 następna »
|
Ja ciagle wole stare forum, tu jest strasznie naciapane... Tam bylo przejrzyscie... Tu nic nie mozna zobaczyc na pierwszy rzut oka.. Nie mozna przejsc od razu do nieprzeczytanego postu... Nie mozna zobaczyc wszystkich grup, juz sa rozstrzelone na 3-ech stronach, nie dlugo beda na 20stu... po prostu ciap |
| Link | Cytuj | |
|
a najgorsze dla mnie ze jak jest nowy post to nie zabiera do najnowszego postu, tylko do poczatku calego watku.. |
| Link | Cytuj | |
|
beaata: nowy post to nie zabiera do najnowszego postu, tylko do poczatku calego watku.. |
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... Link | Cytuj |
|
|
20-07-2008, 22:56 |
Matu, a nie dalo by sie tak zrobic ze jak sie kliknie gdziekolwiek do sie laduje na tamtym ladniejszym forum ? Jeszcze troche i postawimy kanal polishplanet na ircu. Przynajmniej nie bedzie widac tych wstretnych kolorow ? Wodzu mercy !!!! Ja sie nawet moge poswiecic i zgasze swiatlo w lodowce hannibal_piotr edytował(a) ten post dnia 20-07-2008 o godzinie 22:58
|
| Link | Cytuj | |
|
hannibal_piotr: a nie dalo by sie tak zrobic ze jak sie kliknie gdziekolwiek do sie laduje na tamtym ladniejszym forum ? gdziekolwiek |
| Link | Cytuj | |
|
matu, nie wiem o czym byl post MaroM ('pierwszy-ostatni') bo nie moge otworzyc tego topiku...a o co mnie chodzi: o to ze stare forum bylo tak ustawione ze jak bylo 5 postow ktore przeczytalam danego dnia i zostal dodany np. 6ty post w topiku to mnie zabieralo od razu do tego szostego, nowego, ktorego jeszcze nie przeczytalam Zdaje sie ze w obecnej formie gdzies to zniknelo? chyba ze jeszcze nie zapoaznalam sei z forum jak tzreba bardzo uzyteczna funkcja to byla |
| Link | Cytuj | |
|
beaata: nie wiem o czym byl post MaroM ('pierwszy-ostatni') bo nie moge otworzyc tego topiku Odczekaj 60 sekund lub spróbuj później. Są tam wklejone obrazki z serwerów imageshack, które chyba właśnie padły ("Serwer img300.imageshack.us zbyt długo nie odpowiada.") i niestety zatrzymują wczytywanie strony. beaata: chyba ze jeszcze nie zapoaznalam sei z forum jak tzreba Na to wygląda bo przenoszenie do ostatnio przeczytanego działa zarówno na stronach grup, for grup jak i w mojej planecie. Przynajmniej na moich kontach |
-- JA TU TYLKO SPRZĄTAM! Nie wiem, nie znam się, nie orientuje się, zarobiony jestem! Link | Cytuj |
|
|
mi tam nie dzial wyswietla mi nieprzeczytane w tematach - i owszem, ale jak klikam na temat to zawsze laduje na pierwszym poscie.... zniechheca mnie to do czytania, bo kuzwa - ile razy moge patrzec w ekran na ten cholerny PIERWSZY post? normalnie sie czuje jak w ty...jak to po polsku? aaa...w dniu swistaka |
| Link | Cytuj | |
|
wklej screen ze strzalka gdzie klikasz |
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... Link | Cytuj |
|
|
admin: Są tam wklejone obrazki z serwerów imageshack, które chyba właśnie padły ("Serwer img300.imageshack.us zbyt długo nie odpowiada." tzn ze jak w kazdym watku beda jakies obrazki z image shack, czy innego serwera , ktory akurat padl to nic nie bedzie mozna otworzyc? bardzo postepowo. na starej planecie tylko obrazki znikaly |
| Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 3 następna »