![]()
« poprzednia 1 2 [ 3 ]
|
powinny sie wyswietlac wg daty ostatniego postu - jak wszedzie, inaczej nie ma w tym zadnego sensu. a swiatowy standard sucks wg mnie linka nie podam ale to takie bardziej regularne forum. najwyrazniej grupy do mnie nie przemawiaja czas na emeryture |
| Link | Cytuj | |
|
powinny sie wyswietlac wg daty ostatniego postu Wyswietlaja sie. posty na FORUM grupy. Na stronie glownej tego twojego forum, tez skacza poszczegolne kategorie/podfora na liscie? kategorie=grupy http://old.polishplanet.com/index.php Jest dokladnie tak samo, na stronie ze spisem pokazuje ze "sa nowe posty" wewnatrz. Jest zajawka. Tylko jednego, ostatniego. zeby zobaczyc inne trzeba kliknac i wejsc do dzialu/podforum/grupy Ty caly czas piszesz o funkcji IPB pt "view new posts" ktora wg statystyk uzywalo 4% uzytkownikow matutinus edytował(a) ten post dnia 24-07-2008 o godzinie 23:10
|
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... Link | Cytuj |
|
|
watpie ze tylko 4% to byla najsensowniejsza opcja na forum. |
| Link | Cytuj | |
|
Przyznaję rację Rudej, "View new posts" na starym forum to było pierwsze co klikałem. I buga własnie znalazlem w polskich znakach, ale o tym napisze zaraz. |
| Link | Cytuj | |
|
Ja nie mowie, ze to byla bezsensowna funkcja tylko, ze malo popularna u wiekszosci userow i nie do powtorzenia ( i bez sensu) w serwisie z licznymi i aktywnymi grupami to by dzialalo jako tako. ale tylko na poczatku... |
-- rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana... Link | Cytuj |
« poprzednia 1 2 [ 3 ]