![]()
[ 1 ] 2 następna »
|
|
"Mimo suspensy nałożonej przez kardynała Stanisława Dziwisza na ks. Piotra Natanka, zbuntowany duchowny odprawił w niedzielę mszę świętą w swojej pustelni - informuje "Gazeta Wyborcza". Podczas homilii zdradził, że otrzymał od Jezusa możliwość telefonu do Nieba. Nałożenie suspensy przez kardynała Dziwisza oznacza, że ksiądz został zawieszony w swoich prawach. Zatem nie może odprawiać mszy świętej, spowiadać ani udzielać komunii wiernym. Podczas blisko czterogodzinnej liturgii wygłosił płomienne kazanie, podczas którego wyraził zdumienie, że nie zrozumiano, iż jego słowa "abp Życiński wyje w piekle" były wypowiedziane w języku literackim. - Teraz mówię już dosłownie! Abp Życiński rzeczywiście przykuty jest grubym łańcuchem w piekle! Bo to masoni napisali za niego doktorat, ubrali go w sutannę i wyświęcili! - grzmiał z ambony. Ocenił, że Dziwisz również jest masonem. Wypowiedział też posłuszeństwo kardynałowi. - W czerwcu przyjął nagrodę najwyższej loży masońskiej, kardynała Bea. To niemiecki kardynał, największy rozbójnik na Soborze Watykańskim, i krystaliczny mason najwyższym stopniem - mówił. Zdradził też, że w sobotni wieczór kontaktował się z Jezusem. - Otrzymałem od Jezusa możliwość telefonu do Nieba, i kiedy nie nabrykam z Panem Bogiem, to mam taki światłowód, że ta linia jest otwarta. - Nie bój się. Żądam twojej ofiary. Podoba się mi twoja ofiara. Nie słuchaj tych, którzy nie mają mojego ducha. Bądź posłuszny Bogu, a nie tym, którym dałem władzę - relacjonował zebranym sobotnią rozmowę z Bogiem. " hahahahaha NIe rozumiem dlaczego osoby ktore rozmawiaja z krasnalami nie sa brane na powaznie boska edytował(a) ten post dnia 25-07-2011 o godzinie 09:47
|
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 25-07-2011, 09:47 | Link | Cytuj |
|
|
|
nie rozumiem dlaczego cytujesz akurat jego? a nie innego chorego niekoniecznie ksiedza? madralo? |
|
-- Kluseczek...:) 25-07-2011, 16:20 | Link | Cytuj |
|
|
|
z Toba tez wiele ludzi rozmawia chociaz zapewne nie wszyscy na powaznie ewae edytował(a) ten post dnia 25-07-2011 o godzinie 16:22
|
|
-- Kluseczek...:) 25-07-2011, 16:21 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: ewae nie rozumiem dlaczego cytujesz akurat jego? a nie innego chorego niekoniecznie ksiedza? madralo? hmm, dlaczego uwazasz ze jest chory? Bo uslyszal glos boga? |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 25-07-2011, 16:43 | Link | Cytuj |
|
|
|
jezeli nie wiesz dlaczego to obawiaj sie o swoje zdrowie |
|
-- Kluseczek...:) 25-07-2011, 19:42 | Link | Cytuj |
|
|
|
Quote: ewae jezeli nie wiesz dlaczego to obawiaj sie o swoje zdrowie uuuuuuuuuu, nie zadowalajaca odpowiedz |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 25-07-2011, 20:53 | Link | Cytuj |
|
|
|
jezeli pozbedziesz sie zlosliwosc i uprzedzen to mozemy pogadac inaczej daj sobie spokoj |
|
-- Kluseczek...:) 25-07-2011, 21:02 | Link | Cytuj |
|
|
|
ja nie jestem uprzedzona, po prostu dojrzalam i nie jestem bezmyslna owieczka |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 25-07-2011, 21:16 | Link | Cytuj |
|
|
|
czyli uwazasz mnie za bezmyslna/mniej inteligentna/niedojrzala? i cala reszte ktora wierzy? cos jest chyba nie tak w twoim sposobie mylenia? |
|
-- Kluseczek...:) 25-07-2011, 21:21 | Link | Cytuj |
|
|
|
trafny wniosek Nie pojmiesz mojego sposobu myslenia ani innych inteligentnych istot bo jestes ograniczona wiara boska edytował(a) ten post dnia 25-07-2011 o godzinie 21:57
|
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 25-07-2011, 21:55 | Link | Cytuj |
[ 1 ] 2 następna »