![]()
|
Aug 5 2006 rodowity: Wiem,wiem-znowu bzdura-ale kogo mam spytac? Po ponad roku sasiedztwa zaproszono nas do sasiadow na urodzinowe(41)"garden party" Wszystko fajnie,tylko nie wiemy,co z takiej okazji tej kobicinie zakupic???Bilet na Ksiezyc,2 tygodnie na Cyprze,jakis"fajans"do chalupy(figurka,wazon-czy cos w ten desen),peczek szczypiorku,a moze karton"Popularnych",albo butle wina pt."Usmiech Soltysa"??? :sfd: Chcialem Sasiadke zaprosic na kilka dni do Tesciowej Pewnie bywacie na podobnych imprezach-podpowiedzcie,prosze,z jakim prezentem wpasc,zeby nie wyjsc na buractwo,albo"polish animals".. Dzieki-pozdro!Mariusz Aug 5 2006 beaata: butelka dobrego wina i moze jakas polska kielbasa na grilla do kartki urodzinowej z dobrym winem nigdy nie zbladzisz do tego zabiera sie zazwyczaj butelke czy dwie tego co wy macie ochote pic i po problemie Aug 5 2006 rodowity: Misiunia juz kroi - POLSKA SALATKE WARZYWNA - kartka wypisana,badyle kupione.. malenki drobiazg tez zapakowany! Spytalem,bo WY-BYWALCY SALONOW I OGRODOW ANGIELSKICH to w tej kwestii dla mnie autorytet DZIEKI |
| Link | Cytuj |