![]()
|
Jul 14 2007 DreDowa: Trochę przegladałam e-edukacje polską i się zastanawiam trochę czy moze by warto. Zawsze to taniej uczyć się w Polsce niz w UK. Moje pytanie brzmi: Czy ktoś z was miał do czynienia z tą uczelnią na zasadzie e-learningu i co o niej myśli albo co zasłyszał i w jakich barwach? znaczy dobre opinie, złe... A może ktoś korzysta z polskiej e-edukacji i poleca albo absolutnie nie poleca którejś z wirtualnych szkół. Bardzo prosze o wasze opinie. Pozdrawiam DreDowa Jul 16 2007 ryszon: ciekawy pomysl tez bym chetnie skorzystal tylko jednak polskie uczelnie oferuja e-lerning na zasadzie ze tak czy siak trzeba kilka razy w semestrze pojawic sie na uczelni co jest raczej niewygodne bedac w anglii tak przynajmniej dziala wyzsza szkola japonsko-polska z kierunkiem informatyka, kolega byl w anglii akurat po sasiedzku mnie i srednio co 3 tygodnie musial zajechac na uczelnie do Polski Podobna szkole wyzsza szkola biznesu w stargardzie szczecinskim oferuje elerning ale tez na zasadzie ze w ciagu semestru trzeba byc przynajmniej 4 razy na uczelni co jest nie wygodne, moze i faktycznie czesne jest tansze ale jednak z dojazdami sie wyrownuje juz chyba faktycznie open university wygodniejsze ale chetnie bym sie dowiedzial czegos wiecej. Jul 24 2007 jaro_lodz: Witajcie, jestem absolwentem Polskiego Uniwersytetu Wirtualnego i to co go wyróżnia od innch uczelni e-learningowych w Polsce to właśnie mała liczba przyjazdów do siedziby uczelni. Ja ukończyłem tam politologię, moja dziewczyna zarządzanie i marketing. W trakcie roku akadmickiego bylismy w Łodzi 2 razy na sobotę i niedzielę czyli raz na semestr. To chyba nie dużo Jul 25 2007 beaata: a tak a propos tej Twojej szkoly jaro w pazdzierniku fillia WSHE z Lodzi otworzona w Londynie http://polishexpress.co.uk/artykul.aspx?id=571 Jul 25 2007 xiv: Ja się tylko zastanawiam który prawodawca będzie szanował stopnie z takich uniwerków. Mój na pewno nie. |
| Link | Cytuj |