![]()
|
|
Sep 5 2006 Quote: PAYOL Dla osob spragnionych dzikiej natury w wykonaniu Polskim - Solina. Niestety pogoda w Polsce potrafi zaskoczyc Spedzilismy 3 dni na lodce, przelom sierpien - wrzesien. Wynajem lodki 6 osobowej na 5 dni ok 700 zl ( optymalna dla 4 osob ) na wyposarzeniu kuchenka i kibelek ( ale lepiej uzywac tylko kuchenki ![]() oczywiscie przynajmniej 1 osoba musi posiadac patent zeglarski. Udalo sie nam, moj kolega takowy posiadal. Solina jest przepiekna, i co dzika. Jezeli ktos byl w bieszczadach wie o czym mowie. ![]() Wiaterek ladnie wieje i jest bardzo wiele miejsca do plywania. Co najwazniejsze przelom sierpnia i wrzesnia to wlasciwie czas juz dawno zapomniany przez turystow, dlatego mozna sie rozkoszowac spokojem i ... grzybkami ![]() a na takie zachody slonca warto przeczekac kazda burze ![]() ![]() ![]() reasumujac : samoloty do rzeszowa z londka lataja, koszt nie wielki a naprawde natura pierwsza klasa. polecam wszystkim. Sep 5 2006 Quote: ana_lbn Fakt, doskonale wiem o czym mówisz[piszesz] Bieszczady są piękne jesienią Właśnie się tam wybieram i na pewno zahaczę o Solinę Sep 6 2006 Quote: Dziadek Tadek Szkoda, ze nie mozna byc wszedzie naraz. Nie zebym sie chwalil ale moj tata, ponad pol wieku temu wytyczal szlaki w Bieszczadach, za co zreszta dostal Zlota Odznake PTTK. Prawdziwki suszyli na plecakach. Tylko prawdziwki i tylko jednej wielkoszci. To byly czasy. Mnie wtedy nie bylo na swiecie. |
| 03-08-2008, 21:41 | Link | Cytuj | |
|
|
wspolczuje archiwiscie, ale dziekuje bardzo - brakowalo mi Payolowskich wycieczek |
|
-- dramatem naszej epoki jest to ze glupota zabrala sie do myslenia 03-08-2008, 21:51 | Link | Cytuj |