![]()
« poprzednia 1 [ 2 ]
|
|
Ale ty jestes glupia Emi. Kiedys zapisywali normalnie jak mieli miejsca. NIestety, po roku dostalam list, ze nie ma dla mnie miejsca chyba ze jestem na benefitach, nie bylam. NIGDY nie bylam, dziekuje. Wtedy pracowalam w biurze i mialam wysokie zarobki plus rozwijalam wlasny interes. We rzesniu skonczylam biuro. Wyjasnilo sie teraz cos czy nadal ciemno? Moze payslip podeslac? lol boska edytował(a) ten post dnia 21-06-2011 o godzinie 09:04
|
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 21-06-2011, 09:00 | Link | Cytuj |
|
|
|
Zobacz z ktorego roku jest ten post |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 21-06-2011, 09:00 | Link | Cytuj |
|
|
|
Dla niektorych czas nie stoi w miejscu i sie rowijaja |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 21-06-2011, 09:01 | Link | Cytuj |
|
|
|
Wiem, ze to przeczytasz, nie ma takiej opcji zebys tu nie wlazla zoaczy odpowiedz A jezeli pisalas prawde ze chcesz przejsc operacje (wymiane) mozgu to jeeli nie uda ci sie uzbierac kasy ja sie z checia dorzuce!!!! Quote: Emigrantka I na tym koncze dyskusje z businessmenka Boska..... Papa Jeszcze sie nie czuje businessmenka, zle dziekuje. Daze do celu |
|
-- w szkole prawniczek z samego rana ____________ madra glowusia poszukiwana___________ kleska-nikt przecie tutaj glowami____________ nie ruszal, wszyskie za to pochwami___________ wazne ze dobrze droga obrana 21-06-2011, 09:09 | Link | Cytuj |
« poprzednia 1 [ 2 ]